Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Al onze oplossingen

ICT mogelijkheden optimaal benutten!

Bij Heiper ICT zorgen we voor een ICT infrastructuur die staat als een huis. Immers een goede ICT infrastructuur is de basis voor iedere organisatie. Van daaruit kijken we verder en creëren moderne werkplekken waarmee jouw medewerkers altijd en overal zorgeloos kunnen werken. Daarbij zorgen we dat jouw medewerkers de ICT mogelijkheden optimaal kunnen benutten en nog beter kunnen (samen) werken. Door continu te innoveren haal je het maximale uit je ICT!

Ook een moderne werkplek?

Heiper ICT creëert een moderne werkplek waar medewerkers kunnen werken zonder zich druk te maken over hun computer, het systeem of het netwerk.  Wij zorgen simpelweg dat het werkt, zodat jouw medewerkers zich kunnen bezighouden met waar zij goed in zijn.

Bij een moderne werkplek hoort een goede zakelijke internetverbinding, perfecte Voice over IP (telefonie) en een goed, stabiel netwerk. De basis ingrediënten voor een betrouwbare ICT-omgeving! Niet alleen de aanleg van je netwerk, maar uiteraard ook het beheer ervan. Als het moet zelfs 24 uur per dag!

ICT services 

Productiever werken

De mogelijkheden op ICT gebied zijn legio en er wordt continu geïnnoveerd. Veel medewerkers houden de ontwikkelingen echter niet meer bij en gebruiken maar een heel klein deel van alle mogelijkheden. Dit is zonde! Wij zorgen dat medewerkers het opmtimale uit de ICT mogelijkheden kunnen halen en hierdoor nog beter (samen) werken en hun productiviteit verhogen. 

Productiviteit 

Processen automatiseren met ICT

ICT wordt steeds meer een onderdeel van de van de bedrijfsstrategie. Wij helpen organisaties om met behulp van ICT hun visie en/of strategie te bepalen. Vaak is er al een berg aan data en gegevens beschikbaar die nog niet optimaal benut worden. Door deze data slimmer te verwerken en te rapporteren op een manier waardoor waardevolle inzichten verkregen kunnen worden draagt dit bij tot een efficiency slag bij organisaties. Daarnaast laten wij bedrijfsprocessen beter aansluiten op de ICT. Dit noemen wij innovatie. 

Innovatie 

Samen een keer een kop koffie drinken?

Bel ons of laat hier je vraag of opmerking achter en we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op..

Kopje koffie Homepage
pijl
088 434 737 0

Blogs
7 jun 2022

Maak kennis met onze nieuwe support medewerker!

9 mei 2022

Passwordmanagers, eigenlijk kun je al niet meer zonder!

12 apr 2022

Haal meer inzichten uit je bedrijfsdata!

Meer blogs

Terug naar boven