Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Al onze oplossingen

ICT mogelijkheden optimaal benutten!

Bij Heiper ICT zorgen we voor een ICT infrastructuur die staat als een huis. Immers een goede ICT infrastructuur is de basis voor iedere organisatie. Van daaruit kijken we verder en creëren moderne werkplekken waarmee jouw medewerkers altijd en overal zorgeloos kunnen werken. Daarbij zorgen we dat jouw medewerkers de ICT mogelijkheden optimaal kunnen benutten en nog beter kunnen (samen) werken. Door continu te innoveren haal je het maximale uit je ICT!

Ook een moderne werkplek?

Heiper ICT creëert een moderne werkplek in de Cloud waar medewerkers kunnen werken zonder zich druk te maken over hun computer, het systeem of het netwerk.  Wij zorgen simpelweg dat het werkt, zodat jouw medewerkers zich kunnen bezighouden met waar zij goed in zijn.

Bij een moderne werkplek hoort een goede zakelijke internetverbinding, perfecte Voice over IP (telefonie) en een goed, stabiel netwerk. De basis ingrediënten voor een betrouwbare ICT-omgeving! Niet alleen de aanleg van je netwerk, maar uiteraard ook het beheer ervan. Als het moet zelfs 24 uur per dag!

Meer weten over moderne werkplekken 

Slimmer (samen) werken

De mogelijkheden op ICT gebied zijn legio en er wordt continu geïnnoveerd. Veel medewerkers houden de ontwikkelingen echter niet meer bij en gebruiken maar een heel klein deel van alle mogelijkheden. Dit is zonde! Wij zorgen dat medewerkers het opmtimale uit de ICT mogelijkheden kunnen halen en hierdoor nog beter (samen) werken en hun productiviteit verhogen. 

Meer weten over slimmer (samen) werken 

Je data goed beveiligd

Met de toegenomen cybercriminaliteit is het meer dan ooit tevoren van belang dat je jouw bedrijfsgegevens zo goed mogelijk beveiligd. Je kunt dit doen door goede anti-virus, back-up en recovery plan, wachtwoordbeleid, etc. Het trainen van je medewerkers is echter ook een belangrijk onderdeel van de beveiliging.  Je kunt je beveiliging immers technisch nog zo goed op orde hebben, indien medewerkers niet goed weten waar ze op moeten letten loop je nog steeds een groot risico!

Meer weten over security 

Samen een keer een kop koffie drinken?

Bel ons of laat hier je vraag of opmerking achter en we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op..

Kopje koffie Homepage
pijl
088 434 737 0

Blogs
28 nov 2022

Maak kennis met onze nieuwe support medewerker, Kasper Ruiter!

22 nov 2022

Zes praktische tips op het gebied van Security! 

24 nov 2022

Mijn start bij Heiper!

Meer blogs

Terug naar boven