Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
SharePoint

Optimaal werken met SharePoint

Doordat wij heel veel SharePoint migraties en optimalisaties hebben gedaan weten wij als geen ander hoe lastig het kan zijn om écht goed met SharePoint te werken. Juist omdat er zoveel mogelijkheden zijn is het lastig om het goed in te richten. Wij kunnen jouw organisatie daarbij helpen!

Samen naar de juiste oplossing

Elk bedrijf is anders en elke situatie is anders. Daarom stellen we tijdens de eerste sessie gezamenlijk vast hoe de SharePoint omgeving van jouw organisatie er uit moet komen te zien. Daarna gaan wij aan de slag om te zorgen dat alle gebruikers snel en soepel in deze cloudomgeving kunnen werken. Ook trainen we de gebruikers zodat zij de mogelijkheden van SharePoint optimaal kunnen gebruiken.

Wij migreren en optimaliseren SharePoint omgevingen

Wij migreren oude Fileserver omgevingen naar een perfect werkende SharePoint omgeving. Natuurlijk volledig volgens de wensen van jouw organisatie! Wij zorgen ervoor dat alle gebruikers vrijwel geen hinder ondervinden van deze transitie en begeleiden hen daar dan ook in. Bestaande SharePoint omgevingen die traag zijn, te complex of niet naar wens werken, optimaliseren wij zodat alle eindgebruikers het beste er uit kunnen halen!

Trainen van medewerkers

Naast de migratie en optimalisatie besteden wij ook veel aandacht aan het trainen van medewerkers. Alleen als medewerkers de nieuwe manier van werken begrijpen en beheersen kan er optimaal gebruik worden gemaakt van SharePoint. Wij doen dit middels trainingen en workshops. Kijk hier voor meer informatie over een SharePoint training.

Veel gestelde vragen!

 • Ik heb nog geen SharePoint maar een oude server. Helpen jullie daarbij?
  • Jazeker! We migreren je oude Fileserver naar de Cloud omgeving van SharePoint. We bespreken met jou hoe je deze omgeving het beste in kunt delen om deze zo optimaal mogelijk te gebruiken. We verzorgen tevens begeleiding (Change Management) voor de eindgebruikers om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.
 • Ik vind mijn SharePoint niet gebruiksvriendelijk. Kan dit beter?
  • Dit kan zeker beter! Aangezien SharePoint op vele manieren in te richten is, is jouw huidige manier misschien niet de beste. We helpen je graag om dit veel beter voor je te laten werken.
 • Is het makkelijk te implementeren?
  • Dit hangt af van de grootte van je omgeving. Middels een eerste workshop brengen we in kaart hoe een SharePoint omgeving het beste bij jouw organisatie past. Natuurlijk ontvang je eerst een voorstel met concurrerende prijzen voor deze implementatie.
 • Ik ben bang dat ik het overzicht in rechten verlies. Klopt dit?
  • Als je SharePoint op de verkeerde manier inricht kan dit zeker tot onoverzichtelijkheid leiden. Onze manier zorgt er voor dat je altijd goed overzicht houdt van alle rechten.
 • Geven jullie ook trainingen over SharePoint? 
  • Jazeker! We trainen medewerkers hoe ze SharePoint optimaal kunnen gebruiken, zodat ook zij alle mogelijkheden kunnen benutten. Doordat medewerkers beter op de hoogte zijn van de mogelijkheden kan er slimmer worden samengewerkt. 

Ook weten hoe je SharePoint optimaal kunt gebruiken? Neem contact met ons op!

Of laat hier je gegevens achter, dan nemen we contact op met jou!

Contactformulier SharePoint
pijl
088 434 737 0

Terug naar boven