Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Beveiliging

Beoordeling

Wat zijn uw ervaringen met Heiper als automatiseerder? Wij worden door automatiseerder.nl als onderstaand beoordeeld.

Wil u ook een beoordeling geven? Graag! Klik dan hier.


Heiper: hét adres voor hardware

Wat heb je nodig?

Een computernetwerk begint met hardware, oftewel apparatuur. Bijna altijd heb je werkstations (PC's en/of laptops) nodig. Daarnaast bevat een netwerk de nodige randapparatuur zoals printers, een router, een switch en een draadloos WiFi accesspoint.

Waarom kopen bij Heiper?

Wij weten wat je nodig hebt in jouw netwerk. De apparatuur die wij gebruiken heeft een uitstekende balans tussen kwaliteit en prijs en is bewezen goed. De voordelen als je bij Heiper koopt:

  • Wij kennen jouw netwerk, wij weten wat in jouw geval de beste keuze is;
  • Wij installeren en configureren de apparatuur 'klaar voor gebruik';
  • Eventuele garantie-afhandeling bij defecten regelen wij gratis voor je;
  • Indien nodig plaatsen we tijdelijk een vervangend apparaat bij je zonder dat je hiervoor huur hoeft te betalen;
  • Bij Heiper geen moeilijke technische termen. Zo hebben we slechts 2 typen PC's: 'standaard' en 'extra snel'.
  • Ons advies is natuurlijk ook gratis.

Heiper levert kwaliteitsapparatuur op onder andere het gebied van:

Werkstations

Voor zakelijke werkstations (PC's en/of laptops) ben je bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van de geplande werkzaamheden met het werkstations (administratief? AutoCAD werkzaamheden?) adviseren wij wat je nodig hebt.

Servers

Een server is maatwerk. Afhankelijk van jouw behoeftes, de systeemeisen van jouw software en de verwachte groei van jouw organisatie stellen we een configuratie samen en brengen we een voorstel op maat uit.

Routers

Een router is het kastje dat jouw lokale netwerk met het internet verbindt. Zonder router kun je dus niet online. De router fungeert tevens als zgn. firewall (het apparaat dat je beschermt tegen inbraakpogingen van internet). Heiper levert en configureert zakelijke routers en kan je hier uitstekend over adviseren.

Switches

Een switch is het verdeelapparaat in jouw netwerk waar alle netwerkkabels in uitkomen. Deze 'knoopt' dus jouw netwerk aan elkaar vast. Belangrijk is voldoende capaciteit, zowel qua aantal poorten (aansluitpunten) als snelheid. Heiper adviseert en levert.

WiFi accesspoints

Natuurlijk wil je ook graag met jouw laptop of smartphone draadloos kunnen werken. Wij leveren en configureren kwaliteitshardware op het gebied van WiFi. Dit kan zowel voor een klein netwerk als voor grotere 'roaming' netwerken (waar je meerdere WiFi accesspoints hebt die elkaar aanvullen).

Terug naar boven