Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
De moderne werkplek

De moderne werkplek - Altijd en overal bij je data kunnen!

Bij Heiper ICT verzorgen we moderne werkplekken waar medewerkers kunnen werken zonder zich druk te maken over hun computer, het systeem of het netwerk. Wij zorgen simpelweg dat het werkt én veilig is, zodat jouw medewerkers zich kunnen bezighouden met waar zij goed in zijn.

Heiper ICT staat voor..

  • Moderne werkplekken
  • Altijd en overal bij je data kunnen
  • Optimale security
  • 24/7 support

ICT Support

Of je nu in de Cloud werkt, nog on-premise of een combinatie van beiden, wij zorgen dat jouw medewerkers altijd en overal bij hun data kunnen. Wij verzorgen dit van hardware tot software, van internet, telefonie, hosting en netwerk tot installatie en beheer. We ondersteunen je 24 uur per dag met ons eigen support team. Kortom; wij zorgen dat jouw medewerkers veilig kunnen werken waar en wanneer ze maar willen!

ICT support 

Overstappen naar de Cloud?

Is je server aan vervanging toe of overweeg je om over te stappen naar de Cloud? Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en helpen je graag de juiste keuze te maken!

Maakt je bedrijf nog gebruik van applicaties die niet in de Cloud zitten, maar je wil wel optimaal in de Cloud kunnen werken? Dan is Azure Virtual Desktop dé oplossing! Azure Virtual Desktop is een online werkplek in de publiekelijke Cloud waarbinnen álles kan draaien en er dus niks meer lokaal hoeft te staan.

Azure Virtual Desktop

Optimaal werken met SharePoint?

Doordat wij heel veel SharePoint migraties en optimalisaties hebben gedaan weten wij als geen ander hoe lastig het kan zijn om écht goed met SharePoint te werken. Juist omdat er zoveel mogelijkheden zijn is het lastig om het goed in te richten. Wij kunnen jouw organisatie daarbij helpen!
 
Wij migreren oude Fileserver omgevingen naar een perfect werkende SharePoint omgeving. Natuurlijk volledig volgens de wensen van jouw organisatie! Wij zorgen ervoor dat alle gebruikers vrijwel geen hinder ondervinden van deze transitie en begeleiden hen daar dan ook in. Bestaande SharePoint omgevingen die traag zijn, te complex of niet naar wens werken, optimaliseren wij zodat alle eindgebruikers het beste er uit kunnen halen! 

Naast de migratie en optimalisatie besteden wij ook veel aandacht aan het trainen van medewerkers. Alleen als medewerkers de nieuwe manier van werken begrijpen en beheersen kan er optimaal gebruik worden gemaakt van SharePoint. Wij doen dit middels trainingen en workshops. Kijk hier voor meer informatie over onze trainingen.

Trainingen & Workshops 

Succesvol werken in de Cloud met Microsoft 365

Met Microsoft 365 ligt de wereld aan je voeten, de functionaliteiten en mogelijkheden zijn oneindig. Denk hierbij aan programma’s als Teams, Power BI en Power Automate. Veel gebruikers benutten de mogelijkheden echter niet optimaal en maken maar van een beperkt deel van de functionaliteiten gebruik. Vaak omdat ze simpelweg niet weten wat er allemaal mogelijk is. Daar kunnen wij bij helpen!

Wij geven trainingen en workshops om medewerkers wegwijs te maken. Kijk hier voor meer informatie over onze trainingen.

Trainingen & Workshops

Hoe veilig is jouw ICT omgeving?

Security is een super belangrijk onderdeel van een moderne werkplek. Daarom besteden we bij Heiper ICT veel aandacht aan security. Denk hierbij aan een goede back-up (en recovery!), het verminderen van SPAM of simpelweg het buiten de deur houden van virussen.

Wij helpen je met het in kaart brengen van je risico’s, het treffen van maatregelen en wanneer er nood aan de man is...ontzorgen (= oplossen!). Een van onze tools om de beveiliging van je bedrijf in kaart te brengen is de Heiper  ICT Scan

Security

Meer weten?
Wij helpen je graag verder!

Laat hier je gegevens achter dan nemen wij contact met je op!

Contactformulier ICT services
pijl
088 434 737 0

Blogs
28 nov 2022

Maak kennis met onze nieuwe support medewerker, Kasper Ruiter!

22 nov 2022

Zes praktische tips op het gebied van Security! 

24 nov 2022

Mijn start bij Heiper!

Meer blogs

Terug naar boven