Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Beveiliging

Peter Bot, CM Specialist

CM Specialist maakt websites en webwinkels voor inmiddels heel veel tevreden klanten. Het team van CM Specialist is vooral goed in het programmeren en het designen hiervan. Voor het hosten van deze sites hebben wij een professionele samenwerking opgebouwd met Heiper ICT. Heiper ICT regelt voor ons de server-systemen met de door ons gestelde eisen. 
De keuze voor Heiper ICT is gebaseerd op de aanwezige kennis en het meedenken bij nieuwe en bestaande technische vraagstukken. Verder zien wij  de samenwerking als een zeer waardevolle uitbreiding in de adviserende rol die wij hebben bij onze klanten. Het is fijn om voor specifieke (technische) vragen die niet direct iets te maken hebben met de website of webwinkel van de klant een partner te kunnen aanbevelen die meer dan voldoende technische kennis in huis heeft en adequaat reageert.
Anderzijds is het voor Heiper ICT prettig om hun klanten een betrouwbare en professionele partner aan te bevelen voor een website en/of webwinkel.

Gedurende de inmiddels alweer 7 jaar durende samenwerking is het goed om te zien dat Heiper ICT niet stil zit. Met een gezonde groei is Heiper ICT een professioneel bedrijf met kennis, kunde en een aanrader.

Terug naar boven