Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Beveiliging

Marion Sprengers, GHO-GO

Heiper ICT verzorgt al jaren de ICT voor GHO-GO. Afgelopen jaar zijn we met  GHO-GO verhuisd naar een andere locatie, een kantoorruimte in ziekenhuis Tergooi. De ziekenhuis omgeving zorgde qua netwerk voor een extra uitdaging, omdat er niet direct een goede internetverbinding te maken was. Tegelijkertijd is er met de verhuizing besloten dat we niet meer wilden werken met Dropbox vanwege de veiligheid. Daarom zijn we over gegaan op online werkplekken.
De verhuizing van de ICT infrastructuur en het overstappen naar online werkplekken zijn compleet verzorgd door Heiper ICT en we zijn hier zeer tevreden over. Bij Heiper ICT denken ze serieus mee. De service die ze bieden en het persoonlijke contact vind ik erg prettig. Bij de implementatie, waarbij wat hobbels genomen moesten worden, dachten de mensen van Heiper ICT mee en kwamen met pragmatische oplossingen wat Heiper ICT echt uniek maakt. De ICT werkt momenteel heel goed. De korte lijntjes met de mannen van de helpdesk vind ik heel prettig. Daarnaast reageren ze snel en adequaat. Het maakt niet uit op welk niveau je binnen het bedrijf contact hebt, of het nou de directeur of de helpdesk is, iedereen is even vriendelijk en behulpzaam. Ik zou Heiper dan ook zeker aanbevelen aan andere bedrijven!
Heiper in vier woorden: persoonlijk, behulpzaam, meedenkend en oplossingsgericht!

De GHO-GO is een vereniging van, voor en door huisartsen die het doel heeft de huisartsen in de regio Gooi en Omstreken in de breedste zin van het woord te faciliteren. De GHO-GO is het aanspreekpunt voor en de vertegenwoordiger van de huisartsenzorg in de regio.
Terug naar boven