Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
BouwWorks in de Cloud

Met BouwWorks migreren naar de Cloud!

Werkt jouw bedrijf met BouwWorks of BouwOffice? Is je server aan vervanging toe? Of zou je graag naar de Cloud migreren, zodat je ook met applicaties als SharePoint en Teams kunt werken en altijd en overal bij je data en documenten kan? Dat kan nu met Azure Virtual Desktop! 

Geen server meer nodig!

Op Azure Virtual Desktop kan de software van BouwWorks en BouwOffice draaien, waardoor er geen server meer nodig is. Dat scheelt een hoop in de kosten qua aanschaf en onderhoud!

Wat is Azure Virtual Desktop?

Azure Virtual Desktop is een online werkplek in de publiekelijke Cloud waarbinnen álles kan draaien en er dus niks meer lokaal hoeft te staan. Het is flexibel en schaalbaar en hierdoor betaal je alleen voor de momenten dat je medewerkers het gebruiken, anders niet. Dit zorgt ervoor dat Azure Virtual Desktop voor veel organisaties financieel aantrekkelijk is.

Bovendien is Azure Virtual Desktop geen gedeelde omgeving, zoals bij de traditionele online werkplek omgeving vaak het geval is. Het is volledig je eigen omgeving.

Altijd en overal bij je data kunnen!

De applicaties BouwWorks en BouwOffice kunnen vanuit de publiekelijke Cloud draaien. Bovendien maken we BouwWorks via een WebApp toegankelijk waardoor het lijkt alsof BouwWorks draait op je lokale computer.

Migreren naar de Cloud levert veel gebruiksgemak op doordat je overal en op heel eenvoudige wijze toegang hebt tot je bestanden en documentatie. Je kunt gaan werken met applicaties als SharePoint en Teams. En zelfs printen vanaf elke locatie wordt hiermee een peulenschil. 

Migratie Bouwmensen Amersfoort

Steeds meer bedrijven van Bouwmensen migreren naar Azure Virtual Desktop. Met name de snelheid en het gebruiksgemak spreekt ze erg aan. Bouwmensen Amersfoort vertelt je graag meer over de migratie en hoe dit traject bij hen verlopen is.

Meer over migratie Bouwmensen

Voordelen van Azure Virtual Desktop!

Als je met BouwWorks en Bouw Office werkt biedt Azure Virtual Desktop een hoop voordelen. We zetten de voordelen hier nog even op een rijtje!

  • Geen server meer nodig
  • Flexibel en schaalbaar en dus kostenefficiënt
  • Altijd en overal eenvoudig toegang tot documenten en applicaties
  • Gebruik van SharePoint, Teams en andere Cloud applicaties
  • Snelheid van BouwWorks verbetert aanzienlijk
Meer weten over BouwWorks en Azure Virtual Desktop? Neem contact met ons op!

Of laat hier je gegevens achter, dan nemen we contact op met jou!

Contactformulier BouwWorks en Azure Virtual Desktop
pijl
088 434 737 0

Contactformulier

Terug naar boven