Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English

Password manager

De sleutel tot veilige en eenvoudige inloggegevens

Onze geavanceerde password manager biedt jou uitgebreide beveiligingsoplossingen tegen cyberdreigingen. De software versleutelt jouw wachtwoorden en bewaart ze veilig in een digitale kluis, zodat je eenvoudig en veilig toegang hebt tot je accounts. Met automatische invulling van inloggegevens en een ingebouwde wachtwoordgenerator wordt het beheren van je wachtwoorden eenvoudig en efficiënt.

De dark web monitoring functie scant voortdurend op het dark web om te controleren of je wachtwoord niet ergens gelekt is, zodat je snel op potentiële dreigingen kunt reageren. Het beveiligingsdashboard biedt een overzichtelijke weergave van jouw beveiligingsstatus, met aanbevelingen om je digitale veiligheid te verbeteren. Multi-factor authenticatie (MFA) en wachtwoordloze toegang voegen extra lagen van bescherming toe, waardoor jouw gegevens beter beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang.

Onze password manager is ideaal voor persoonlijk gebruik, maar biedt ook uitgebreide oplossingen voor gezinnen en bedrijven. Voor teams zijn er schaalbare oplossingen beschikbaar, inclusief Single Sign-On (SSO) integratie en geavanceerde beheertools om de beveiliging te optimaliseren. Met onze software kun je erop vertrouwen dat jouw digitale leven goed beschermd is, terwijl je geniet van het gemak van eenvoudig wachtwoordbeheer.

Download brochure

Terug naar boven