SharePoint

Optimaal werken met SharePoint

Doordat wij heel veel SharePoint migraties en optimalisaties hebben gedaan weten wij als geen ander hoe lastig het kan zijn om écht goed met SharePoint te werken. Juist omdat er zoveel mogelijkheden zijn is het lastig goed in te richten. Wij kunnen jouw organisatie daarbij helpen!

Samen naar de juiste oplossing

Elk bedrijf is anders en elke situatie is anders. Aan de hand van één sessie (noem het een workshop) stellen we vast hoe de SharePoint omgeving van jouw organisatie er uit moet komen te zien. Wij zorgen er vervolgens voor dat alle gebruikers echt snel en soepel in deze cloudomgeving kunnen werken

Wij migreren en optimaliseren SharePoint omgevingen

Wij migreren oude Fileserver omgevingen naar een perfect werkende SharePoint omgeving. Natuurlijk volledig volgens de wensen van jouw organisatie! Wij zorgen ervoor dat alle gebruikers vrijwel geen hinder ondervinden van deze transitie en begeleiden hen daar dan ook in. Bestaande SharePoint omgevingen die traag zijn, te complex of niet naar wens werken optimaliseren wij zodat alle eindgebruikers het beste er uit kunnen halen!

Veel gestelde vragen!

 • Ik heb nog geen SharePoint maar een oude server. Helpen jullie daarbij?
  • Jazeker! We migreren je oude Fileserver naar de Cloud omgeving van SharePoint. We bespreken met jou hoe je deze omgeving het beste in kunt delen om deze zo optimaal mogelijk te gebruiken. We verzorgen tevens begeleiding (Change Management) voor de eindgebruikers om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.
 • Ik vind mijn SharePoint niet gebruiksvriendelijk. Kan dit beter?
  • Dit kan zeker beter! Aangezien SharePoint op vele manieren in te richten is, is jouw huidige manier misschien niet de beste. We helpen je graag om dit veel beter voor je te laten werken.
 • Is het makkelijk te implementeren?
  • Dit hangt af van de grootte van je omgeving. Middels een eerste workshop brengen we in kaart hoe een SharePoint omgeving het beste bij jouw organisatie past. Natuurlijk ontvang je eerst een voorstel met concurrerende prijzen voor deze implementatie.
 • Ik ben bang dat ik het overzicht in rechten verlies. Klopt dit?
  • Als je SharePoint op de verkeerde manier inricht kan dit zeker tot onoverzichtelijkheid leiden. Onze manier zorgt er voor dat je altijd goed overzicht houdt van alle rechten.
 • Kunnen mijn documenten/bestanden buiten mijn organisatie worden gedeeld?
  • Terechte vraag! Bij veel standaard SharePoint opleveringen is dit ook het geval. Je verliest overzicht en de eindgebruikers mogen vrijwel alles. Wij nemen dit punt zeer serieus en zorgen dat bestanden alleen gedeeld kunnen worden op manieren zoals jouw organisatie dat vereist.

Terug naar boven