Workshop SharePoint en OneDrive

Wil je ook samen kunnen werken in Office documenten?  Wil je altijd en overal bij je data/bestanden kunnen komen? Wil je dat dit op een veilige manier gebeurt zodat je bedrijfsdata veilig staat? Met SharePoint en/of OneDrive is dit mogelijk!

Weten hoe het werkt? Volg dan een workshop bij Heiper ICT! 

Voor wie:

ICT verantwoordelijke/ aanspreekpunt binnen de organisatie. De workshop is voor bedrijven die een fileserver hadden, onlangs op SharePoint overgestapt zijn, maar er meer uit willen halen. Of voor bedrijven die nog geen fileserver hebben maar over willen stappen op SharePoint. 

Voorkennis:

Er is geen technische voorkennis vereist voor deze workshop. Wel ben je bekend met Microsoft Office 365 (gebruikerservaring).

Na deze workshop:

  • Weet je wanneer je SharePoint en OneDrive (niet) in kunt zetten
  • Weet je SharePoint en OneDrive op de juiste manier te gebruiken waardoor deze manier van werken bijdraagt aan de veiligheid van je bedrijfsdata
  • Weet je op welke manier je kunt samenwerken in Office documenten
  • Weet je op welke manier je altijd en overal bij je data/ bestanden kunt komen

Wat krijg je:

Een praktische workshop van een uur, inclusief alle slides van de presentatie die tijdens de workshop gebruikt worden. 

Duur van workshop:

1 uur

Kosten en locatie:

De workshop kan bij Heiper ICT, maar ook op eigen locatie plaatsvinden. De kosten bedragen € 750,- plus voorrijkosten. In verband met de interactieve werkvorm geldt er een maximum van 16 deelnemers per workshop.

Wil je meer informatie over een workshop SharePoint en/of OneDrive?

Bel ons of laat hier je gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.

Contactformulier meer weten over workshop SharePoint en OneDrive
pijl
088 434 737 0

Contactformulier

Terug naar boven