Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Even voorstellen

Wie is Heiper ICT?

Een goede en betrouwbare ICT infrastructuur is de basis voor iedere organisatie.  Heb je de ICT infrastructuur goed op orde? Dan kun je vervolgens verder bouwen door verbeteringen aan te brengen, de mogelijkheden optimaal te benutten en de manier van (samen) werken te verbeteren.  Door alle nieuwe mogelijkheden van de ICT te benutten en continu te innoveren haal je het maximale uit je ICT! 

Bij Heiper ICT houden we ons bezig met ICT infrastructuur, productiviteit en innovatie.

Hoe lang al?

Wij zijn al meer dan 15 jaar de ideale partner voor zakelijk netwerk- en systeembeheer. Wij zijn een kennis gedreven club, centraal gevestigd in Huizen, actief in midden Nederland.

Onze krachten

Wij zijn goed in het adviseren, installeren en onderhouden van ICT infrastructuren. Concreet? Wij leveren jouw internetverbindingen, installeren de computers en onderhouden jouw server en e-mail in de cloud. Praktisch? Je hebt er geen omkijken meer naar. Wij staan namelijk dag en nacht voor je klaar, indien nodig uiteraard ook in het weekend. 

Daarnaast verzorgen wij niet alleen een optimale ICT omgeving maar zorgen ook dat de nieuwe omgeving en nieuwe manier van werken geadapteerd wordt door je medewerkers. Dit doen wij middels trainingen en workshops al dan niet op locatie of online. Zodat ook jouw medewerkers de mogelijkheden optimaal benutten en optimaal samenwerken.

Lange termijn relatie

Wij willen je graag leren kennen en gaan voor een lange termijn relatie. Tegelijkertijd zijn we flexibel; contracten kennen wij bijvoorbeeld niet. Onze diensten zijn dan ook maandelijks op- en af te schalen, al naar gelang je behoefte.

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Terug naar boven