Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Even voorstellen

Wie is Heiper ICT?

Bij Heiper ICT verzorgen we al bijna 20 jaar goede en veilige werkplekken! Wij zorgen dat de ICT infrastructuur staat als een huis. 

We implementeren hierbij niet alleen de infrastructuur, maar zorgen ook dat medewerkers de nieuwe technologie omarmen, zodat zij slimmer en efficiënter kunnen werken. Dit doen wij middels trainingen en workshops.


 

“We zijn heel erg tevreden over Heiper ICT, omdat het bedrijf echt meedenkt. Ze kennen ons bedrijf goed en proberen echt een oplossing op maat te bedenken. De medewerkers van Heiper ICT zijn heel erg betrokken en de lijntjes zijn heel kort, waardoor je snel geholpen wordt.”

Meta van Drie - van Gessel (Bouwmensen Amersfoort)


 

Het Heiper team

Heiper ICT bestaat uit een team van betrokken IT specialisten en support medewerkers.  Zowel op locatie maar ook op afstand ondersteunen wij dagelijks onze klanten. Ook verzorgen wij kennissessies en webinars en informeren wij onze klanten over de nieuwste ontwikkelingen op ICT gebied. Wij zijn centraal gevestigd in Huizen, actief in midden Nederland.

Onze krachten

Wij zijn goed in het adviseren, installeren en onderhouden van ICT infrastructuren. Concreet? Wij leveren jouw internetverbindingen, installeren de computers en onderhouden jouw server en e-mail in de cloud. Praktisch? Je hebt er geen omkijken meer naar. Wij staan namelijk dag en nacht voor je klaar, indien nodig uiteraard ook in het weekend. 

Daarnaast verzorgen wij niet alleen een optimale ICT omgeving maar zorgen ook dat de nieuwe omgeving en nieuwe manier van werken geadapteerd wordt door je medewerkers. Dit doen wij middels trainingen en workshops al dan niet op locatie of online. Zodat ook jouw medewerkers de mogelijkheden optimaal benutten en optimaal samenwerken.

Lange termijn relatie

Wij willen je graag leren kennen en gaan voor een lange termijn relatie. Tegelijkertijd zijn we flexibel; onze diensten zijn dan ook maandelijks op- en af te schalen, al naar gelang je behoefte. We zijn open en transparant in onze werkwijze en houden het graag persoonlijk.

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

 

Samen een keer een kop koffie drinken?

Bel ons of laat hier je vraag of opmerking achter en we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op..

Kopje koffie Homepage
pijl
088 434 737 0

Terug naar boven