Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Beveiliging

LastPass - dè wachtwoordmanager!

Wil jij ook dat jouw werknemers voor al hun accounts unieke en sterke wachtwoorden gebruiken? Maak dan gebruik van de wachtwoord manager van LastPass!

Met de wachtwoord manager van LastPass kunnen werknemers heel makkelijk voor al hun accounts unieke en sterke wachtwoorden genereren en opslaan. LastPass is op alle devices beschikbaar, dus of je nu op je telefoon, tablet op laptop aan het werk bent, je wachtwoorden heb je met LastPass altijd bij de hand! 

Waarom LastPass?

Bij LastPass kunnen medewerkers een privekluis koppelen aan een zakelijke kluis. Zo hebben medewerkers handig toegang tot al hun wachtwoorden, terwijl de ict afdeling de controle behoudt over de zakelijke aanmeldgegevens. Daarnaast biedt LastPass voor IT beheerders mooie dashboards om het gebruik van sterke en unieke wachtwoorden van medewerkers te monitoren, zodat de veiligheid naar een hoger niveau getild kan worden. Immers de zwakste schakel bij veiligheid in de ict is nog altijd de medewerker.

Voordelen voor de IT beheerder

Met LastPass kan de IT beheerder eenvoudig teamleden toevoegen of verwijderen, gedeelde mappen maken, bepalen wie er toegang heeft tot welke accounts, en met automatische rapportages bijhouden wat de medewerkers doen. Ook kunnen beleidsregels op hoog niveau ingesteld worden. Denk hierbij aan het instellen van eisen voor wachtwoordsterkte, meervoudige verificatie en regels voor aanmelding verplicht stellen. Indien een werknemer uit dienst treedt kan heel eenvoudig de toegang tot de zakelijke kluis stop gezet worden, waardoor een ex-werknemers niet meer kan inloggen op de accounts. Wel zo veilig!

Waarom bij Heiper ICT?

Waarom zou je LastPass bij Heiper ICT afnemen? Wij hebben ervaring met het instellen van LastPass bij meerdere klanten en weten daardoor precies waar we op moet letten. Wij regelen dat de implementatie soepel verloopt, dat alles werkt zoals het zou moeten werken, zorgen voor gebruikerstrainingen en leveren support indien er vragen of problemen zijn. Op deze manier heb je er zelf geen omkijken naar en kun jij je bezighouden met je eigen werk! 

De voordelen van de wachtwoord manager van LastPass op een rij:

  • Veiligheid voor het bedrijf en de medewerkers
  • Gebruiksgemak, overal en altijd vanaf elk apparaat je wachtwoorden paraat
  • Centraal beheer van wachtwoorden 
  • Privé en zakelijk in dezelfde oplossing en toch gescheiden… 

Meer weten over LastPass?

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier LastPass
pijl
088 434 737 0

Contactformulier

Terug naar boven