Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Security

Heiper ICT en jouw beveiliging!

Bij Heiper ICT hebben beveiligingskwesties topprioriteit. Het is immers, met de toegenomen cybercriminaliteit, meer dan ooit tevoren belangrijk dat je jouw bedrijfsgegevens zo goed mogelijk beschermt. Maar hoe pak je dit aan?  

Voorkomen is belangrijker dan genezen

Ook (pro-actief) onderhoud draagt bij aan de veiligheid. Zo zijn wij er altijd zeker van dat onze werkplekken voorzien zijn van de laatste beveiligingsupdates en -patches. Jouw servers kunnen we zelfs 24 uur per dag bewaken. Deze vorm van bewaking doen we zowel ter voorkoming van calamiteiten maar ook ter registratie indien het kwaad reeds geschied is. Lees meer..

Breng je kwetsbaarheden in kaart!

Een handige tool om je kwetsbaarheden in kaart te brengen is de Heiper Security Assessment (HSA). De Heiper Security Assessment geeft je een overzicht hoe je security ervoor staat, waar het goed gaat en wat er verbeterd kan worden. Dus inzicht en grip op de veiligheid van je ICT omgeving! De Heiper Security Assessment richt zich op de drie belangrijkste pijlers van security, namelijk de techniek, het beleid en de medewerkers. Lees meer..

Heiper Security Assessment 

Cybersecurity  is een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering

Je data en gegevens (nog) beter beveiligd?

De basisingredienten voor een goede beveiliging zijn uiteraard antivirus, goede back-ups, multifacor authenticatie en een wachtwoordbeleid. Oplossingen die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de beveiliging zijn onder andere een passwordmanager (voor unieke en sterke wachtwoorden), FileCap (waarmee bestanden veilig versleuteld kunnen worden verstuurd) en een online- back-up waarbij je alle data op een veilige externe plek opslaat. 

Trainingen & Workshops 

Awareness sessies

Je kunt je beveiliging technisch nog zo goed op orde hebben, maar indien medewerkers niet goed weten waar ze op moeten letten loop je nog steeds een groot risico. Medewerkers vormen in deze dan toch echt de zwakste schakel.

Deze medewerkers, maar ook stagiaires, moeten getraind worden om zaken zoals Phishing mail en Ransomware te herkennen. Indien medewerkers beter op de hoogte zijn en dit soort zaken beter herkennen kan er een hoop ellende voorkomen worden. Je kunt bijvoorbeeld een Phishing mail simulatie laten uitvoeren.

Kortom het is belangrijk om je medewerkers goed te informeren en te trainen. Om je medewerkers meer bewust te maken van de gevaren die op de loer liggen kun je een awareness sessie over beveiliging organiseren binnen je bedrijf. Dit is een van de mogelijkheden om je medewerkers te informeren en te trainen.

Trainingen & Workshops 

Ook de beveiliging naar een hoger niveau tillen? Neem contact met ons op of laat hier je gegevens achter.

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier Beveiliging <br>
pijl
088 434 737 0

Blogs
28 nov 2022

Maak kennis met onze nieuwe support medewerker, Kasper Ruiter!

22 nov 2022

Zes praktische tips op het gebied van Security! 

24 nov 2022

Mijn start bij Heiper!

Meer blogs

Terug naar boven