Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Blog

Mijn start bij Heiper!

Ik ben bijna twee maanden geleden bij Heiper ICT gestart als support engineer.  Ik zal me mezelf hieronder even voorstellen.😊 

Hallo, ik ben Yari Icke, 21 jaar oud en kom uit Huizen. Ik ben nu net twee maanden bij Heiper ICT aan het werk. Hiervoor was ik werkzaam bij de Rabobank in de IT. Omdat de Rabobank zo’n groot bedrijf is was er voor elk probleem wel een afdeling. Hierdoor was het werk wat ik daar deed niet heel gevarieerd en heb ik gekozen om de overstap naar Heiper ICT te maken.

Bij Heiper ICT kun je een probleem of een vraag niet zomaar naar een afdeling doorzetten en moet je zelf onderzoek doen om het probleem of de vraag op te lossen. Dit is  voor mij veel leuker en meer leerzaam werk.

Een ander groot verschil is, van 40.000 medewerkers, naar een team van onder de 20 collega’s. Bij Heiper ICT maak je echt deel uit van het team en kan je zien wat voor impact jouw werk en input heeft. En de vrijdag middag borrel is natuurlijk ook zeker welkom Knipoog

Wat ik zelf heel fijn vind, is dat ik bij Heiper ICT op kantoor kan werken met collega’s. Voorheen heb ik helaas niet eerder de kans gehad om naar kantoor te komen. Dan merk je toch wel dat als je elkaar ziet, je een betere samenwerking krijgt en elkaar beter begrijpt. Ook is het natuurlijk gewoon hartstikke gezellig om even met elkaar een praatje te maken!

Verder zie ik dat Heiper ICT nadenkt over de toekomst en continu bezig is met aanpassen en verbeteren van de systemen. Dit alles om de klanten de beste beleving te geven met de nieuwste technologie.

Ik ben nu al een tijdje bij Heiper ICT begonnen en nog steeds meer dan tevreden met mijn keuze. Ik kijk nu al uit naar wat de toekomst bij Heiper ICT te bieden heeft.

Groetjes,

Yari

Yari Icke

Yari Icke

Support engineer

Terug naar boven