Even voorstellen

Missie

Heiper ICT zorgt ervoor dat organisaties in Nederland, door kwalitatief hoogwaardige producten en diensten, zorgeloos van ICT gebruik kunnen maken.

Wij zijn een gedreven, betrokken en klantgerichte organisatie. We hebben veel kennis en delen die graag. Kwaliteit, veiligheid en vernieuwing hebben we hoog in het vaandel staan.
 

Belangrijke pijlers

Belangrijk pijlers binnen Heiper ICT zijn: 

  • Kennis
  • Kwaliteit
  • Betrokken en persoonlijk
  • Vernieuwing

Kennis

Heiper ICT staat voor kennis. 

Beslissingen worden genomen op basis van jarenlange ervaring en kennis van zaken. Daarnaast is kennis delen een vanzelfsprekendheid, zowel in- als extern.

Kwaliteit

Heiper ICT staat voor kwaliteit. 

Niet alleen de producten maar ook de diensten en oplossingen die we bieden leveren de verwachte waarde of zelfs meer.    

Betrokken en persoonlijk

Heiper ICT is betrokken en persoonlijk. 

Bij Heiper ICT bieden we oplossingen toegespitst op de specifieke situatie van de klant. We zijn betrokken bij de klant en hun business, persoonlijk in onze benadering. Altijd gedreven om de beste service te leveren.

Vernieuwing

Bij Heiper ICT lopen we voorop om nieuwe ontwikkelingen uit de markt ook daadwerkelijk toe te passen

De ontwikkelingen in de ICT staan nooit stil, zo ook Heiper ICT niet. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en waar mogelijk gebruiken we nieuwe toepassingen en producten bij onszelf en voor onze klanten.
 

Visie

Bij Heiper ICT gaan we voor een lange termijn relatie. We werken op basis van vertrouwen en zijn altijd gedreven om de beste service te bieden! 

Omdat wij kwaliteit belangrijk vinden, werken wij met ICT Compleet. Dit houdt in dat alles voor een optimale werkplek op ICT gebied is inbegrepen, waardoor je altijd safe zit. Hierdoor kun je zorgeloos gebruik maken van ICT.

Daarnaast houden wij de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten en geven we tijdig advies wanneer er nieuwe producten zijn die perfect passen bij jouw organisatie. Hierdoor weet je altijd wat je volgende juiste stap moet zijn op ICT gebied.

Tot slot vinden wij het belangrijk dat we onze kennis delen. Dit doen wij door het schrijven van blogs en het geven van kennissessies en workshops.

Heiper ICT helpt verder!
 

Terug naar boven