Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Microsoft 365

Microsoft 365

Je wilt online kunnen werken, maar dan wel meteen met alle applicaties en programma's die je normaal gesproken ook op kantoor tot je beschikking hebt. Hoe doe je dat? Met Microsoft 365! Hiermee kun je onderweg en vanaf elke locatie werken met al je vertrouwde programma's.

De voordelen

Met Microsoft 365 zijn documenten altijd meteen beschikbaar, zodat je snel aan de slag kunt. Elke gebruiker kan Microsoft 365 op maximaal 5 devices installeren (dus op mobiel én tablet én laptop et cetera). Gebruik van (eigen) mobiele apparatuur (Bring Your Own Device) is goed mogelijk en iedereen kan heel eenvoudig flexibel thuiswerken en online met elkaar vergaderen. 

Waarom bij Heiper ICT?

Laat Heiper ICT Microsoft 365 inrichten en al je bestanden staan voortaan op een veilige plek. Verder ben je altijd verzekerd van de meest actuele versie van de desktoptoepassingen. Doordat het ICT-beheer simpeler wordt, scheelt dat in de kosten. Via ons zijn de diensten bovendien schaalbaar af te nemen, dus winst op winst. 

Kortom bij Heiper ICT krijg je..

  • Deskundig advies over de juiste versie;
  • Installatie en configuratie mogelijk;
  • Facturatie via Heiper;
  • Ondersteuning via Heiper.

Mogelijkheden optimaal benutten

Met Microsoft 365 ligt de wereld aan je voeten, de functionaliteiten en mogelijkheden zijn oneindig. Veel gebruikers benutten de mogelijkheden echter niet optimaal en maken maak maar van een beperkt deel van de functionaliteiten gebruik. Vaak omdat ze simpelweg niet weten wat er allemaal mogelijk is. Daar kunnen wij bij helpen!

Productiever werken

Wij kennen de Microsoft 365 componenten als geen ander en kunnen daardoor de behoefte van klanten vertalen naar de juiste Microsoft 365 apps en producten. We bieden dus oplossingen die veelal al in de licenties aanwezig zijn!

Bedrijfsprocessen automatiseren

Wij weten welke apps van Microsoft 365 goed gecombineerd kunnen worden om productiever te kunnen werken. Denk aan de combinatie van Flow en OneDrive, SharePoint en Teams, etc. Met behulp van Microsoft 365 producten kunnen we dus bedrijfsprocessen automatiseren en haal je meer uit je ICT!

Wij helpen je graag verder!

Heb jij het gevoel dat je Microsoft 365 nog niet optimaal benut? Dat je er meer uit zou kunnen halen als je beter op de hoogte bent hoe je de producten kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag verder!

Meer weten?
Wij helpen je graag verder!

Laat hier je gegevens achter dan nemen wij contact met je op!

Contactformulier Microsoft 365
pijl
088 434 737 0

Terug naar boven