Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Beveiliging

Beoordeling

Wat zijn uw ervaringen met Heiper als automatiseerder? Wij worden door automatiseerder.nl als onderstaand beoordeeld.

Wil u ook een beoordeling geven? Graag! Klik dan hier.


Volledig inzicht in je ICT omgeving

Met de ICT Scan brengen we de gehele ICT infrastructuur van jouw organisatie in kaart. Hierdoor komen eventuele veiligheidslekken of zwakke plekken in de beveiliging naar boven én kun je op deze manier je ICT omgeving nog veiliger maken. 

Hoe pakken we dit aan?

De ICT Scan start altijd met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we de aandachtspunten en specifieke bedrijfskenmerken die van belang zijn voor de ICT infrastructuur.  Op basis van het kennismakingsgesprek stellen we de scan op en voeren we deze uit op locatie. Een van onze systeembeheerders komt bij jullie op locatie om de ICT omgeving in kaart te brengen. Na afloop van de scan stellen we een rapport op met de resultaten van de scan en uiteraard onze aanbevelingen om de beveiliging naar een hoger niveau te tillen. Met de resultaten van de scan kun je vervolgens zelf direct aan de slag om verbeteringen aan te brengen!

Wat zeggen onze klanten over de ICT Scan?

Peter Bot, eigenaar CM Specialist

"De ICT Scan van Heiper ICT is een noodzakelijke aanvulling op het gehele bedrijfsproces"

Door de ICT scan van Heiper ICT zijn we met onze neus op de feiten gedrukt. Veiligheidsaspecten waar we nooit bij stil hebben gestaan hebben we door de ICT scan adequaat opgepakt. De terugkoppeling van de bevindingen gebeurt overzichtelijk en helder. Het heeft ons direct tot actie aangezet! 

Ferry Godri, hypotheekadviseur bij Hyppe

"Ik zou ieder bedrijf de ICT Scan van Heiper ICT aanraden, omdat er zeer waardevolle informatie uit naar voren komt die de ICT omgeving van je bedrijf zal verbeteren en aanscherpen!"

Ik zou ieder bedrijf de ICT scan van Heiper ICT aanraden omdat je op deze manier je onderneming goed laat screenen op cruciale punten maar ook op de algemene werking van de ICT omgeving. Uit de ICT Scan zal voor je onderneming zeer waardevolle informatie komen die de ICT omgeving zal verbeteren of aanscherpen.

Voorbeeldrapport

Bekijk hier een voorbeeldrapprt van de ICT Scan. Het rapport wordt mondeling toegelicht. Gelijk een mooi moment om al je vragen te stellen!

Meer weten over de ICT Scan?

Neem vrijblijvend contact met ons op of laat je gegevens hier achter. Wij helpen je graag verder!

Contactformulier De ICTScan
pijl
088 434 737 0

Terug naar boven