Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Beveiliging

Beoordeling

Wat zijn uw ervaringen met Heiper als telecomdienstverlener? Wij worden door telecomdienstverleners.nl als onderstaand beoordeeld.

Wil u ook een beoordeling geven? Graag! Klik dan hier.


Telefonie

Het probleem

Je hebt genoeg van dure ondoorzichtelijke telecomfacturen en langlopende contracten. Waarom niet kiezen voor VoIP bellen van Heiper?

De oplossing via Heiper

VoIP bellen is een zeer betrouwbare telefonie-oplossing voor jouw organisatie waarbij je niet hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. Heiper biedt je de mooiste en beste VoIP-oplossing van dit moment. Met onze prachtige online beheeromgeving kan je als klant op een zeer simpele manier zelf jouw bereikbaarheid instellen. Verder vind je hier heldere managementstatistieken waarmee je snel en simpel kunt zien hoe het met de bereikbaarheid van jouw organisatie gesteld is..

De voordelen van Heiper VoIP bellen:

Goedkoop

Wij hanteren eerlijke en scherpe tarieven waardoor je al heel snel kunt besparen ten opzichte van jouw huidige telefonie-oplossing. Verder heb je geen dure telefooncentrale van duizenden euro's meer nodig, VoIP bellen gaat namelijk gewoon via de cloud.

Flexibel

De dienst is altijd per maand wijzigbaar en opzegbaar. Je zit bij ons dus nooit vast aan een langdurig contract. Dit kunnen wij doen omdat wij vertrouwen hebben in onze dienst. Vertrouwen is ook je basis om voor deze dienst te kiezen; tevredenheid is je motivatie om de dienst te continueren - en niet 'omdat je zou vastzitten aan een langdurig abonnement'.

Zeer betrouwbaar

De telefoondienst is zeer betrouwbaar opgezet. De telefonie software draait in twee afzonderlijke rekencenters. In het onwaarschijnlijke geval dat één rekencenter plat zou gaan draait Heiper VoIP gewoon door.

Transparant

Je kunt op elk moment van de dag online jouw telefonie-specificaties raadplegen via de geavanceerde beheerpagina. Je kunt hier ook instellingen wijzigen en aanvullende mogelijkheden aan- of uitzetten.

Terug naar boven