Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English

Antivirus

Geavanceerde beveiligingsoplossing voor Cloud workload, ontworpen om je Cloudwerklasten te beschermen terwijl je de IT-modernisering mogelijk maakt

Wanneer een organisatie blijft werken aan het optimaliseren van de bedrijfsprocessen (waarbij sommige ICT zaken lokaal blijven en andere naar de Cloud gaan), wordt het steeds ingewikkelder om de ICT-infrastructuur te beveiligen. Hierdoor hebben organisaties vaak ook moeite met het verkrijgen van volledig inzicht en controle over hun beveiliging. Voordelen van de infrastructuur en Cloud-investeringen kunnen daardoor vaak niet optimaal benut worden. Daarnaast ervaren computergebruikers slechte prestaties van applicaties en een negatieve gebruikerservaring door verouderde beveiligingstools.

Onze Antivirus oplossing (die gebaseerd is op Bitdefender) is een geavanceerde beveiligingsoplossing die is ontworpen om inzicht te bieden en de ICT-infrastructuur optimaal te beveiligen.

Het platform biedt via een overzichtelijk dashboard volledig inzicht in de hele infrastructuur, inclusief alle virtuele machines (VM's), containers, werkplekken, besturingssystemen en taken. Dankzij een efficiënte architectuur en gepatenteerde beveiligingsalgoritmen is de impact op de infrastructuur minimaal.

Kortom, onze antivirussoftware is niet alleen veilig, maar zorgt ook voor minimale vertraging tijdens het opstarten en een snelle respons van applicaties. Dit resulteert in betere prestaties van applicaties en een verbeterde gebruikerservaring.

Download brochure

Terug naar boven