Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English

Back-up

Direct herstel en robuuste beveiliging zonder extra hardware

Onze back-up oplossing biedt een eenvoudige, veilige en kostenefficiënte manier om computers, servers en Microsoft 365 gebruikersdata te beschermen, zonder dat er on-premises hardware nodig is. Met deze oplossing kun je kritieke bedrijfsback-ups direct naar de Cloud sturen en systemen op afstand herstellen in een gestroomlijnde en veilige ervaring.

Dankzij continue monitoring en automatische back-ups kunnen bedrijven hun data beschermen zonder de noodzaak van lokale opslag of complexe configuraties. De oplossing biedt real-time herstelmogelijkheden, waardoor je snel kunt reageren op dataverlies, of het nu gaat om één bestand, een map of een volledig systeem. Bovendien wordt data veilig opgeslagen in wereldwijd verspreide datacenters, die voorzien zijn van geavanceerde beveiligingsmaatregelen en 24/7 bewaking.

Onze back-up oplossing ondersteunt herstel op ongelijksoortige hardware en biedt transparante digitale records met een retentieperiode van 30 dagen, zodat je altijd verzekerd bent van betrouwbare en toegankelijke back-ups.

Download brochure

Terug naar boven