https://heiper.nl/actueel/kennissessies
088 434 737 0 ondersteuning@heiper.nl Klantportaal
 

Kennissessies 

Kennis delen vinden we bij Heiper ICT erg belangrijk. Daarom organiseren we gedurende het jaar meerdere kennissessies. Het afgelopen jaar hebben we kennissessies georganiseerd over AVG, Office365 en veiligheid. De kennissessies vinden plaats bij ons op kantoor in een informele en interactieve setting. 

Deelnemers over de kennissessies:

  • Een prettige, informatieve en kleinschalige sessie die mij weer even heeft wakker geschud!
  • Leerzame bijeenkomst, laagdrempelig en goed verzorgd!
  • De kennissessie ICT & Veiligheid van Heiper geeft ons de informatie/kennis die wij nodig hebben om juiste keuzes te maken binnen onze onderneming.
  • Prettige sessie, boeiende onderwerpen, fijn om voorbeelden te zien
  • Open sfeer, heldere presentatie, technisch probleemloos, overzichtelijke groep, gelegenheid voor vragen
  • Kort, krachtig, to the point, en een goed tijdstip gecombineerd met lunch
  • De sessie werd op een prettige en duidelijke manier gebracht
  • Kleine informele groep met goede uitleg.

Kennissessie PowerBI

Komend najaar organiseren we wederom kennissessies. Ditmaal is het onderwerp van onze sessie PowerBI. We zien dat er steeds meer vraag is naar overzichtelijke real-time rapportages met bedrijfsinformatie. Gebruik jij nog Excel, een database of meerdere databses met informatie? Heb je behoefte om in- of extern (realtime) rapporten te generen? Wil je net als bij Heiper op kantoor van die coole schermen met toffe (management) informatie of KPI’s? Kom dan naar onze kennissessie “Samen met Heiper aan de slag met PowerBI”!

Interesse? Kijk hier voor meer informatie over de kennissessie Samen aan de slag met PowerBI of meld je direct aan en laat je gegevens achter in onderstaande formulier!

Aanmeldformulier

Datum kennissessie:

Ondersteuningsteam Ondersteuning (op afstand)

Om uw computer op afstand over te nemen om werkzaamheden uit te voeren, is het noodzakelijk om Teamviewer*software te downloaden en te starten. Klik hiervoor op de onderstaande knop. Het bestand moet u vervolgens uitvoeren/installeren. Vervolgens Teamviewer opstarten en het ID dat in uw scherm verschijnt doorgeven aan een medewerker van ons ondersteuningsteam.

Support software downloadenSupport software downloaden

*TeamViewer is een programma dat ons ondersteuningsteam gebruikt om een verbinding te kunnen maken met uw computer.