Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Heiper ICT
Webinars & Kennissessies

Terugkijken webinar - Microsoft Lists

Microsoft Lists is een van die applicaties die super handig is bij het maken van overzichten en verzamelen van gegevens. Op het eerste gezicht lijkt Microsoft Lists misschien op Excel, maar Microsoft Lists heeft heel veel extra mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld het koppelen van acties aan bepaalde velden. Daarnaast heeft Microsoft Lists een fenomenale integratie met Microsoft Teams en Outlook.

Werk jij met SharePoint en gebruik jij vaak Excel? Zou je het verzamelen van gegevens willen automatiseren en efficiënter maken? Bekijk dan dit webinar over Microsoft Lists van afgelopen donderdag 16 december 2021. 

​Wat gaan we doen?

Tijdens dit webinar laten we zien wat Microsoft Lists is, we laten zien wat je ermee kunt. Ook laten we zien hoe je Microsoft Lists kunt integreren met applicaties zoals Microsoft Teams, SharePoint en Power Automate. We laten dit zien aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden.

Door wie?

​Het webinar wordt gegeven door Pieter van Woerden (algemeen directeur Heiper ICT) in samenwerking met Mark Koele ( operationeel directeur Heiper ICT).  Mark Koele weet met zijn passie voor ICT en expertise van de verschillende Microsoft applicaties  op boeiende wijze te informeren én inspireren om er zelf mee aan de slag te gaan.

Pieter van Woerden 
Algemeen directeur

Mark Koele
Operationeel directeur

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor organisaties die werken met Microsoft 365. Met name voor bedrijven die werken met SharePoint en vaak informatie verzamelen met behulp van Excel en dit proces willen automatiseren en efficiënter maken. Tijdens dit webinar leer je wat je met Microsoft Lists kunt doen en hoe je dit kunt integeren met andere Microsoft 365 applicaties zoals Microsoft Teams, SharePoint en Power Automate. 

Webinar gemist?

Heb je het webinar gemist en zou je het graag terug willen kijken? Dat kan hieronder!

Bekijk hier het webinar!


Wil jij meer weten over Microsoft Lists?

Bel ons of laat hier je gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier Microsoft Lists
pijl
088 434 737 0

Terug naar boven