Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Heiper ICT
Webinars & Kennissessies

Terugkijken webinar - Het belang van beveiliging

Met de toegenomen cybercriminaliteit is een goede beveiliging van je IT omgeving belangrijker dan ooit. Maar wat als je als ondernemer denkt dat je alles wel goed beveiligd hebt? Dat je denkt dat je back-up zo weer terug gezet kan worden? Dat je denkt dat je verzekering de eventuele schade van een hack wel vergoedt? En dan blijkt op een dag dat een hack je hele succesvolle onderneming in één keer om zeep kan helpen. Dit overkwam Xander Koppelmans in 2017, ondanks dat zijn bedrijf goed georganiseerd en beveiligd was.

In dit webinar vertelt Xander Koppelmans meer over de hack, wat er is gebeurd en wat het met het bedrijf gedaan. Uiteraard geeft hij ook praktische tips over wat je als ondernemer hier tegen kan én moet doen.

Meer weten?  Bekijk dan hier het webinar van Xander Koppelmans en  Pieter van Woerden van afgelopen donderdag 11 november.

​Wat gaan we doen?

Tijdens dit webinar spreken we met Xander Koppelmans als ondernemers onder elkaar. We gaan het hebben over wat een cyberaanval doet met jouw bedrijf, je team, je relaties en met jou als ondernemer. We bespreken niet alleen de directe schade maar ook de gevolgschade die een hack oplevert. Uiteraard besteden we ook aandacht aan wat je hier tegen kan én moet doen.

Door wie?

​Het webinar wordt gegeven door Pieter van Woerden (algemeen directeur Heiper ICT) in samenwerking met Xander Koppelmans  die als succesvol ondernemer zijn ervaring deelt hoe zijn bedrijf door een hack ten grond is gericht.  

Pieter van Woerden 
Algemeen directeur

Xander Koppelmans
Ondernemer in de communicatiesector

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor organisaties die zich (nog) beter willen beveiligen. Tijdens dit webinar leer je wat er allemaal komt kijken bij een hack én krijg je praktische tips wat je hier tegen kan én moet doen.  

Webinar gemist?

Heb je het webinar gemist en zou je het graag terug willen kijken? Dat kan hieronder!

Bekijk hier het webinar!


 

De beveiliging van jouw bedrijf optimaliseren? Neem contact met ons op of laat hier je gegevens achter.

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier Beveiliging nav webinar <br>
pijl
088 434 737 0

Terug naar boven