Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English

Pen Testing

Ontdek onzichtbare netwerkzwaktes met Pen Testing

Onze Network Penetration Testing is een geavanceerd geautomatiseerd platform dat de nieuwste penetratietestmethoden combineert met de expertise van ervaren consultants. Het biedt een breed scala aan functies om de beveiliging van jouw netwerk te versterken.

Belangrijkste Onderdelen:

  • Real-time Risicobeoordeling: Continu monitoren van netwerken om kwetsbaarheden direct te identificeren en aan te pakken.
  • Automatische Tests: Uitvoeren van maandelijkse of on-demand penetratietests om de veiligheid van jouw netwerk te waarborgen.
  • Gedetailleerde Rapportages: Inclusief compliance-rapporten die voldoen aan eisen zoals PCI, HIPAA en SOC2, waardoor je altijd een grondige evaluatie van je netwerkbeveiliging hebt.
  • Pre- en Post-Breach Simulaties: Evalueren van jouw reactie op aanvallen en het verbeteren van herstelprocedures.
  • Open Source Inlichtingenvergaring: Verzamelen van gegevens om potentiële bedreigingen beter te begrijpen en te neutraliseren.
  • Host Discovery: Identificeren van actieve hosts binnen je netwerk om beveiligingslekken op te sporen.

Met deze uitgebreide suite aan functies biedt onze Network Penetration Testing bedrijven de tools die ze nodig hebben om proactief te blijven in hun beveiligingsinspanningen en hun digitale weerbaarheid aanzienlijk te versterken.

Download brochure

Terug naar boven