Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Heiper ICT
Webinars & Kennissessies

Terugkijken webinar - Power Automate

Power Automate is een applicatie binnen Microsoft 365 waarmee je repeterende werkzaamheden kunt automatiseren. Hierbij kun je denken aan shifts die automatisch in agenda's van de betreffende medewerkers worden gezet, automatische mailtjes die verstuurd worden als een bepaalde activiteit is uitgevoerd, maar ook ToDo punten die automatisch ingepland worden in je agenda. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan geautomatiseerd worden met Power Automate.

Zijn er binnen jouw bedrijf repeterende werkzaamheden die je graag zou willen automatiseren? Wil jij ook productiever worden door bedrijfsprocessen te automatiseren? Bekijk dan hier het webinar van Pieter van Woerden en David Makkinje van aanstaande dinsdag 9 november over Power Automate.

​Wat gaan we doen?

Tijdens dit webinar laten we zien hoe je bedrijfsprocessen eenvoudig kunt automatiseren met Power Automate. We laten zien wat je ermee kunt (en wat niet) en hoe het werkt. We doen dit aan de hand van een aantal voorbeelden uit de praktijk.

Door wie?

​Het webinar wordt gegeven door Pieter van Woerden (algemeen directeur Heiper ICT) in samenwerking met David Makkinje (Support engineer Heiper ICT). 

Pieter van Woerden 
Algemeen directeur

David Makkinje
Support engineer

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor organisaties die gebruik maken van Microsoft 365. Met name organisaties die aan de slag willen om slimme toepassingen van Microsoft te gaan gebruiken, te automatiseren en de mogelijkheden van Microsoft 365 beter te benutten. 

Webinar gemist?

Heb je het webinar gemist en zou je het graag terug willen kijken? Dat kan hieronder!

Bekijk hier het webinar!


 

Wil jij meer weten over Power Automate?

Bel ons of laat hier je gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier Power Automate
pijl
088 434 737 0

Terug naar boven