Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Security

Antivirussoftware

Nog zo'n term die iedereen gebruikt: antivirussoftware. Je wilt uiteraard de beste beveiliging om virussen buiten de deur te houden, maar dan zonder gedoe en vertraging aan jouw werkplek(ken). Laat Heiper ICT je vakkundig en praktisch adviseren in plaats van dat je meegaat in de waan van de dag. 

Aandachtspunten

Bij de keuze van de virusscanner is er een aantal aandachtspunten van belang. Heiper ICT kent deze aandachtspunten en neemt ze graag met je door. Om te beginnen is een goede virusscanner op serverniveau van absoluut belang bij het afschermen van de werkplekken tegen virussen. De mate waarin de software zich proactief kan gedragen zou een doorslaggevende rol moeten zijn in de afweging om antivirussoftware aan te schaffen. 

De oplossing

Met Heiper antivirus heb je een cloud-gebaseerde antivirusoplossing die zowel voor Windows als ook voor MacOS en Linux werkt. De software is toe te passen op werkplekken en ook op servers. Omdat het een cloud dienst betreft neemt de software nauwelijks rekenkracht van het computersysteem in beslag. Daarbij is bij het aantreffen van een virus Heiper direct op de hoogte.

Alle voordelen van Heiper Antivirus:

  • Nooit meer verlengen, Heiper doet dit automatisch voor je;
  • Facturering helder en eenduidig, per kwartaal;
  • Controleert o.a. op virussen, spyware, rootkits, keyloggers, trojans, ransomware;
  • Gaat nauwelijks ten koste van de prestaties van het computersysteem;
  • Scan en quarantaine beheer (ook op afstand mogelijk) door Heiper;
  • Is gebaseerd op BitDefender;
  • Zeer gebruiksvriendelijk.

Terug naar boven