Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Innovatie

Haal alles uit je ICT!

ICT wordt meer en meer een onderdeel van de businessstrategie. Dat is ook niet verwonderlijk aangezien ICT kan helpen om bepaalde processen te stroomlijnen en inzichten kan bieden waarmee procesen geoptimaliseerd kunnen worden. Heiper ICT is een betrokken sparringpartner op dit gebied. Graag zijn we samen succesvol!

Hoe werken wij?

Bij Heiper ICT zijn we in staat om snel bedrijfsprocessen te doorgronden en automatiseringsvraagstukken te herkennen. Hoe we dit doen? We beginnen met het in kaart brengen van de bestaande bedrijfsprocessen. Aan de hand hiervan stellen we een aantal automatiseringsvraagstukken op. Voor ieder van deze automatiseringsvraagstukken maken we een plan hoe we deze bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren. Tot slot gaan we gezamenlijk aan de slag om het plan daadwerkelijk te implementeren.

Bedrijfsprocessen optimaliseren door..

  • in kaart brengen bedrijfsprocessen
  • automatiseringsvraagstukken
  • opstellen plan
  • implementeren

Samenwerking

Omdat het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van ICT een hele brede kennis vereist maken we vaak en graag gebruik van ons rijke netwerk waarmee we gezamenlijk altijd tot een winnende oplossing komen. Of dit nu gaat om bedrijfsprocessen optimaliseren met behulp van ICT, het migreren van de ICT-infrastructuur naar de Cloud of het verbeteren van het securityniveau.

Betrokken partner

We spreken de taal van MKB-Nederland en begrijpen hoe belangrijk een goede relatie is. Van hieruit kunnen we met elkaar, met behulp van ICT, je organisatie verder helpen. Het oprecht betrokken zijn zit in ons DNA, sterker nog, dat is ons bestaansrecht! We gaan altijd voor een lange termijn relatie en durven kritische vragen te stellen. Tegelijkertijd zijn we ook heel pragmatisch. Een combinatie waarin we elkaar vinden en succesvol zijn.

Ervaren

Sinds 2004 helpen we bedrijven met behulp van ICT om hun bedrijven nog succesvoller te maken. We hebben niet alleen veel kennis en ervaring in huis, maar delen die ook graag. Soms in de vorm van workshops en trainingen, soms aan tafel met een van onze professionals. Ook organiseren we met regelmaat kennissessies en webinars.

Wil je ook bedrijfsprocessen optimaliseren en meer uit je ICT halen?

Laat dan hier je gegevens achter. Wij helpen je graag verder!

Contactformulier innovatie
pijl
088 434 737 0

Blogs
28 nov 2022

Maak kennis met onze nieuwe support medewerker, Kasper Ruiter!

22 nov 2022

Zes praktische tips op het gebied van Security! 

24 nov 2022

Mijn start bij Heiper!

Meer blogs

Terug naar boven