Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English

Phising Simulatie

Transformeer je team met Phishing simulatie

Phishing simulatie is een uitgebreide oplossing voor beveiligingsbewustzijnstraining die bedrijven helpt hun medewerkers te beschermen tegen phishing-aanvallen. Het platform biedt een breed scala aan functies, waaronder gepersonaliseerde phishing-simulaties die realistische aanvallen nabootsen om werknemers te trainen in het herkennen en vermijden van bedreigingen. De trainingsmaterialen zijn beschikbaar in meerdere talen en kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften van de organisatie, waardoor een effectieve en gerichte leerervaring wordt geboden.

Met Phishing simulatie kunnen we geautomatiseerde phishing-campagnes opzetten en beheren, waardoor de trainingsprogramma's efficiënt en consistent worden uitgevoerd. De oplossing biedt gedetailleerde rapportages die inzicht geven in de prestaties van medewerkers en de effectiviteit van de trainingen. Deze rapportages helpen bij het identificeren van zwakke punten en het verbeteren van de algehele beveiligingshouding van het bedrijf.

De integratie met bestaande IT-tools zorgt voor een naadloze implementatie en maakt het eenvoudig om de training te integreren in de dagelijkse bedrijfsvoering. 

Phishing simulatie biedt ook toegang tot een uitgebreide bibliotheek van trainingsmaterialen, waaronder video's, quizzen en interactieve modules, die zijn ontworpen om medewerkers te betrekken en hen te voorzien van de kennis die ze nodig hebben om cyberdreigingen effectief te bestrijden. Door het aanbieden van continue educatie en herhaalde simulaties, helpt deze module om een cultuur van beveiligingsbewustzijn te cultiveren en de risico's van cyberaanvallen te minimaliseren.

Download brochure

Terug naar boven