Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Heiper ICT
Webinars & Kennissessies

Terugkijken webinar - Microsoft Power Platform

Het webinar over het Microsoft Power Platform is nu terug te kijken via  onze website, maar ook via onze  LinkedIn pagina  of via ons YouTube kanaal

Met de tools van het Power Platform van Microsoft kun je eenvoudig efficiënte en flexibele oplossingen creëren zonder dat je veel code nodig hebt. Je kunt hierbij denken aan applicaties als Power BI, Power Automate, Flow en PowerApps. Met deze applicaties kun je, op een relatief eenvoudige wijze, processen automatiseren, stroomlijnen en analyseren. 

Wat gaan we doen?

Tijdens dit webinar laten we zien wat het Power Platform inhoudt. We laten concreet zien wat het is aan de hand van verschillende voorbeelden. Deze praktijkvoorbeelden dienen als inspiratie om aan de slag te gaan met de processen binnnen jouw eigen bedrijf.

Door wie?

Het webinar wordt gegeven door Pieter van Woerden (Holland ICT Groep) en Martijn Elfers (TechData). 

Pieter van Woerden 
Directeur Heiper ICT

  

Martijn Elfers
Solutions Specialist bij Tech Data

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor IT verantwoordelijken en techneuten binnen organisaties die aan de slag willen met de verschillende applicaties van het Power Platform, om zo processen te automatiseren.

Webinar gemist?

Heb je het webinar gemist en zou je het graag terug willen kijken? Dat kan hieronderWil jij meer weten over het Power Platform?

Bel ons of laat hier je gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier Power Platform
pijl
088 434 737 0

Terug naar boven