Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Heiper ICT
Webinars & Kennissessies

Video training- Passwordmanager LastPass

We hebben steeds meer verschillende accounts. Voor al deze accounts hebben we unieke en sterke wachtwoorden nodig, zodat onze gegevens goed beveiligd zijn. Deze wachtwoorden kun je onmogelijk allemaal onthouden. Eigenijk kun je hierdoor niet meer zonder passwordmanager. Met een  passwordmanager, zoals LastPass, kun je makkelijk unieke en sterke wachtwoorden aanmaken én je hoeft je wachtwoorden niet meer te onthouden. Deze passwordmanager is zowel op je telefoon, tablet als laptop beschikbaar.  

Klinkt natuurlijk heel leuk, maar hoe werkt zo'n passwordmanager nou precies? Is dit wel veilig en waar moet ik op letten als ik ermee aan de slag ga? Dit en meer behandelen we in deze online training. 

Door wie?

De trainig is gegeven door Pieter van Woerden. Hij neemt je mee in de wondere wereld van de Passwordmanagers. Hij laat je zien hoe het werkt, hoe je ermee aan de slag kunt én hij laat je uiteraard ook wat slimme functionaliteiten zien.

Pieter van Woerden 
Directeur Holland ICT Groep

Voor wie?

De training is bedoeld voor mensen die LastPass willen gaan gebruiken, maar nog niet weten hoe en waar ze moeten beginnen. Met behulp van deze training helpen we je graag op weg.

Ook voor mensen die LastPass al gebruiken, maar meer tips en tricks willen hebben om (nog) handiger ermee te worden, is deze training interessant.

Training bekijken!

Hieronder kun je de training over LastPass bekijken!


 

Meer weten over LastPass?

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier LastPass
pijl
088 434 737 0

Contactformulier

Terug naar boven