Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Heiper ICT
Webinars & Kennissessies

Terugkijken webinar - Security Assessment

De Security Assessment is een tool die door Heiper ICT is ontwikkeld. Met deze tool kun je in kaart brengen hoe het met de security van jouw bedrijf is gesteld. Op basis hiervan kun je vervolgens de beveiliging van je bedrijfsgegevens naar een hoger niveau tillen.

Wat is de Security Assessment?

Door de toenemende cybercriminaliteit is het van essentieel belang dat je jouw bedrijfsgegevens zo goed mogelijk  beschermd.  Dit kun je doen door het nemen van technische maatregelen, zoals bijvoorbeeld MFA, antivirus en back-ups. Maar ook beleidsmaatregelen spelen hierbij een belangrijke rol. Bij beleidsmaatregelen kun je onder andere denken aan een wachtwoordbeleid en het aanstellen van een security officer. Tot slot vormen de medewerkers ook een belangrijke schakel in het geheel. Immers je kunt je beveiliging nog zo goed op orde hebben, als je medewerkers niet goed weten waar ze op moeten letten of zich niet goed aan de regels houden dan loop je nog steeds een groot risico om slachtoffer te worden van cybercriminelen. Al deze facetten zijn van belang. De Security Assessment gaat dan ook in op al deze facetten van beveiliging.

Wil je meer weten over de Security Assessment en wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen? Bekijk dan ons webinar over de Security Assessment

Wat gaan we doen?

Tijdens dit webinar leggen we uit wat de Security Assessment inhoudt. Wat heb je nodig om deze Assessment uit te voeren, wat levert het op en wat zijn de kosten? Dit doen we aan de hand van wat praktijkvoorbeelden.

Door wie?

Het webinar wordt gegeven door Pieter van Woerden (algemeen directeur Heiper ICT) en Job van Slooten (Netwerk- en systeembeheerder Heiper ICT). Job heeft zich de afgelopen tijd bezig gehouden met het ontwikkelen van deze mooie security tool. Met zijn uitgebreide ICT kennis en passie voor het vak kan hij op inspirerende wijze uitleggen wat deze tool onze klanten kan brengen op het gebied van security.

Pieter van Woerden 
Algemeen directeur

Job van Slooten
Netwerk - en systeembeheerder

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor iedere organisaties die de security naar een hoger niveau wil tillen. Er is geen technische voorkennis vereist.

Webinar gemist?

Heb je het webinar gemist en zou je het graag terug willen kijken? Dat kan hieronder

Meer weten over de MKB Security scan? Neem contact met ons op!

Of laat hier je gegevens achter, dan nemen we contact op met jou!

Contactformulier MKB Security scan
pijl
088 434 737 0

Terug naar boven