Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 

Workshop Microsoft Teams

Wil je ook efficienter en flexibeler kunnen communiceren binnen je organisatie of team?  Dat kan met Microsoft Teams! In een korte tijd leren wat dit is en hoe het werkt? Volg dan een workshop bij Heiper ICT!

Voor wie:

ICT verantwoordelijke/ aanspreekpunt binnen de organisatie. De workshop is voor bedrijven die op zoek zijn naar een (nieuwe) efficiënte communicatie oplossing voor intern gebruik. Mogelijk gebruik je momenteel Skype, WhatsApp of een ander intern chatprogramma; mogelijk zelfs meerdere. Je wilt graag efficiënter (en flexibeler) communiceren. 

Voorkennis:

Er is geen technische voorkennis vereist voor deze workshop. Wel ben je bekend met Microsoft Office 365 (gebruikerservaring).

Na deze workshop:

  • Ben je bekend met alle basisfunctionaliteiten binnen Microsoft Teams;
  • Kun je een inschatting maken van de impact op je organisatie bij het toepassen van Microsoft Teams.

Wat krijg je:

Een praktische workshop met een demonstratie, inclusief alle slides van de presentatie die tijdens de workshop gebruikt worden. 

Duur van workshop:

Circa 1 uur

Kosten en locatie:

De workshop kan bij Heiper ICT, maar ook op eigen locatie plaatsvinden. Indien gewenst kan de workshop ook online afgenomen worden. In verband met de interactieve werkvorm hebben we de voorkeur voor een groepsgrootte van rond de 16 deelnemers per workshop. De kosten van de workshop zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie. Je kunt hieronder een kostenopgave aanvragen.

Meer weten over onze workshop over Microsoft Teams?

Bel ons of laat hier je gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.

Contactformulier meer weten over workshop Microsoft Teams
pijl
088 434 737 0

Contactformulier

Terug naar boven