Workshop Microsoft Teams

Wil je ook efficienter en flexibeler kunnen communiceren binnen je organisatie of team?  Dat kan met Microsoft Teams! In een korte tijd leren wat dit is en hoe het werkt? Volg dan een workshop bij Heiper ICT!

Voor wie:

ICT verantwoordelijke/ aanspreekpunt binnen de organisatie. De workshop is voor bedrijven die op zoek zijn naar een (nieuwe) efficiënte communicatie oplossing voor intern gebruik. Mogelijk gebruik je momenteel Skype, WhatsApp of een ander intern chatprogramma; mogelijk zelfs meerdere. Je wilt graag efficiënter (en flexibeler) communiceren. 

Voorkennis:

Er is geen technische voorkennis vereist voor deze workshop. Wel ben je bekend met Microsoft Office 365 (gebruikerservaring).

Na deze workshop:

  • Ben je bekend met alle functionaliteiten binnen Microsoft Teams;
  • Kun je een inschatting maken van de impact op je organisatie van de impact.

Wat krijg je:

Een praktische workshop met een demonstratie, inclusief alle slides van de presentatie die tijdens de workshop gebruikt worden. 

Duur van workshop:

1 uur

Kosten en locatie:

De workshop kan bij Heiper ICT, maar ook op eigen locatie plaatsvinden. De kosten bedragen € 500,- plus voorrijkosten. In verband met de interactieve werkvorm geldt er een maximum van 16 deelnemers per workshop.

Meer weten over onze workshop over Microsoft Teams?

Bel ons of laat hier je gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.

Contactformulier meer weten over workshop Microsoft Teams
pijl
088 434 737 0

Contactformulier

Terug naar boven