Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
ICT Services

De moderne werkplek- Altijd en overal bij je data kunnen!

Bij Heiper ICT verzorgen we complete werkplekken dus inclusief server, netwerk en support. Wij zorgen dat de ICT infrastructuur staat als een huis, zodat jij je kunt focussen op jullie eigen business.

Heiper ICT staat voor..

  • Moderne werkplekken
  • Advies en implementatie
  • Veiligheid

Ook een moderne werkplek?

Of je nu in de Cloud werkt, nog on-premise of een combinatie van beiden, wij zorgen dat jij altijd en overal bij je data kunt. Wij verzorgen dit van hardware tot software, van internet, telefonie, hosting en netwerk tot installatie en beheer. Als het moet zelfs 24 uur per dag!

ICT Ondersteuning

Advies en implementatie

Je server is aan vervanging toe... moet er een nieuwe server komen? Of kun je beter naar de Cloud? Of is misschien een combinatie van on premise en Cloud de beste optie? Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en helpen je graag de juiste keuze te maken!

Maakt je bedrijf nog gebruik van applicaties die niet in de Cloud zitten, maar je wilt wel optimaal in de Cloud kunnen werken? Dan is Windows Virtual Desktop dé oplossing! Windows Virtual Desktop is een online werkplek in de publiekelijke Cloud waarbinnen álles kan draaien en er dus niks meer lokaal hoeft te staan.

Windows Virtual Desktop

Hoe veilig is jouw ICT omgeving?

Of het nu gaat om het hebben van een goede back-up (en recovery!), het verminderen van SPAM of simpelweg het buiten de deur houden van virussen. Security is nu eenmaal een superbelangrijk onderdeel van je ICT. Wij helpen je verder met het in kaart brengen van je risico’s, het treffen van maatregelen en wanneer er nood aan de man is...ontzorgen (= oplossen!).

De kwaliteit van je beveiliging optimaal hebben (en houden) heeft alles te maken met grip hebben op je bedrijf. Weten wat er speelt, weten waar de risico’s liggen en dit vertalen naar passende maatregelen. Met andere woorden: beheer, bewaking en onderhoud van je netwerk, werkplekken en servers. Uiteraard is daarin support van betrokken en professionele support engineers de sleutel tot succes. Winnen doe je tenslotte samen!

Beveiliging

Meer weten?
Wij helpen je graag verder!

Laat hier je gegevens achter dan nemen wij contact met je op!

Contactformulier ICT services
pijl
088 434 737 0

Blogs
9 mei 2022

Passwordmanagers, eigenlijk kun je al niet meer zonder!

12 apr 2022

Haal meer inzichten uit je bedrijfsdata!

Heiper ICT goes international!

Meer blogs

Terug naar boven