Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Blog

Maak kennis met onze nieuwe support medewerker, Kasper Ruiter!

Vanaf begin november is Kasper Ruiter ons bevlogen support team komen versterken. Op dit moment wordt Kasper nog ingewerkt en is hij druk bezig om de ins-en outs van onze klanten en systemen te leren kennen. Zodra Kasper up and running is zal hij uiteraard ook de klanten aan de telefoon te woord staan voor het support team. Om je alvast een beetje kennis te laten maken met Kasper stellen we hem in onderstaande stuk graag even voor! 😊 

Voordat Kasper bij Heiper ICT terecht kwam was hij werkzaam als service engineer bij Molgen. Molgen is een wereldwijde leverancier van oplossingen voor innovatieve DNA/RNA-isolatietechnologie. Voor Molgen was Kasper niet alleen in Nederland actief, maar was hij ook te vinden in San Francisco en New York. En precies daar leerde hij Jim en Mark kennen die daar hielpen  met de techniek bij het opzetten van een laboratorium voor Molgen.  Kasper vond de samenwerking met Mark en Jim erg prettig en van daaruit ontstond de interesse om voor Heiper ICT aan de slag te gaan. 

Bij Molgen, maar ook bij zijn eerdere werkgever Redtail, hield Kasper zich vooral bezig met IT projecten gericht op hardware matige systemen en onderhoud. Bij Heiper ICT wil Kasper zich verder gaan ontwikkelen richting de software kant en de service kant.  Daarom is hij druk bezig om zich in de materie te verdiepen en heel veel te leren over alle systemen en inrichtingen die er bij Heiper ICT te vinden zijn. We vroegen hem hoe het hem tot nu toe bevalt: 

“Tot nu toe bevalt het heel goed. Het is heel anders dan het werk dat ik hiervoor heb gedaan en daardoor is het veel uitdagender en dat is fijn. Daarnaast is het team waarin ik werk erg gezellig, uiteraard ook niet onbelangrijk!” 

Naast zijn werk als support engineer, houdt Kasper zich in zijn vrije tijd bezig met scouting als leider van de Bevers (5-7 jarigen). Daar haalt hij veel plezier uit. Daarnaast speelt hij graag spelletjes met vrienden zoals Dungeons and Dragons en Warhammer. Kasper komt elke dag op zijn motor naar het kantoor van Heiper ICT in Huizen. Motorrijden is dan ook een andere grote passie van Kasper. 

Tot zover een korte introductie van Kasper! Binnenkort zul je Kasper vast en zeker een keer treffen aan de telefoon wanneer je contact opneemt met ons support team. Kasper heel veel succes en welkom bij Heiper ICT! 

Kasper Ruiter

Support medewerker

Terug naar boven