Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Heiper ICT
Webinars & Kennissessies

Terugkijken webinar Windows Virtual Desktop

Webinar - Windows Virtual Desktop

Wil je ook altijd en overal bij je data kunnen, maar heb je nog applicaties die niet webbased zijn? Dan hebben we nu de perfecte oplossing! Windows Virtual Desktop. Windows Virtual Desktop is een online werkplek in de publiekelijke Cloud waarbinnen álles kan draaien en er dus niks meer lokaal hoeft te staan. Bovendien wordt er altijd gewerkt met de meest recente en nieuwe versie. Het is de vervanger van de Remote Desktop Server en/of Online werkplek. Windows Virtual Desktop is flexibel en schaalbaar en je betaalt alleen voor de momenten dat je medewerkers het gebruiken, anders niet. Dit kàn dus financieel heel aantrekkelijk zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Windows Virtual Desktop voor jouw organisatie? Bekijk dan ons webinar over Windows Virtual Desktop!

Door wie?

Het webinar is gegeven door Pieter van Woerden (algemeen directeur Heiper ICT). Met zijn uitgebreide ICT kennis en passie voor het vak legt hij op inspirerende wijze uit op welke manier je ondanks applicaties die niet webbased zijn tóch aan de slag kunt met de moderne werkplek.

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor organisaties die nog niet al hun applicaties in de Cloud hebben en /of eigen of gehuurde servers (werkplekken) in het datacenter hebben. 

Webinar gemist?

Heb je het webinar gemist en zou je het graag terug willen kijken? Dat kan hieronder!

Bekijk hier het webinar!

Contactformulier

Heb je naar aanleiding van het webinar vragen of wil je eens van gedachten wisselen wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen met betrekking totWindows Virtual Desktop? Aarzel niet en neem contact met  ons op.

Versturen

Terug naar boven