Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Heiper ICT
Webinars & Kennissessies

Terugkijken webinar Microsoft Teams en Live events

Tijdens dit webinar laten we zien hoe je met behulp van Microsoft Teams zelf een webinar kunt organiseren voor jouw klanten en/of collega's. Hoe pak je dit aan en waar moet je op letten? Met de do's en don'ts en tips uit dit webinar ben je vervolgens helemaal klaar om jouw eigen webinar te organiseren! Meer weten? Je kunt nu hier dit webinar terugkijken

Door wie?

Het webinar wordt gegeven door Pieter van Woerden (algemeen directeur Heiper ICT). Met zijn uitgebreide ICT kennis en passie voor het vak laat hij de nieuwste functionaliteiten binnen Microsoft Teams zien en laat hij je zien hoe je op een eenvoudige wijze zelf een webinar kunt organiseren via Microsoft Teams.

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor organisaties die werken met Microsoft Teams (of die overwegen om hiermee aan de slag te gaan) en die zelf webinars willen gaan organiseren. Ook zul je in dit webinar de nieuwste tips en trics voor Microsoft Teams ontvangen, waar je vervolgens direct zelf mee aan de slag kunt

Webinar gemist?

Heb je het webinar gemist en zou je het graag terug willen kijken? Dat kan hieronder!

Bekijk hier het webinar!

Contactformulier

Heb je naar aanleiding van het webinar vragen of heb je hulp nodig bij het organiseren van je eigen webinar neem dan contact op met Pieter via pvanwoerden@heiper.nl of telefonisch 088  4347301. Of laat hieronder je gegevens achter dan nemen wij contact op met jou!

Heb je naar aanleiding van het webinar vragen of heb je hulp nodig bij het organiseren van je eigen webinar neem dan contact ons op. Of laat hier je gegevens achter dan nemen wij contact op met jou!

Terug naar boven