Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Heiper ICT
Webinars & Kennissessies

Terugkijken webinar ICT & Veiligheid voor de online ondernemer

Op donderdag 1 oktober organiseerden we wederom een webinar, dit keer over ICT & Veiligheid specifiek voor online ondernemers. Hiermee bedoelen we bedrijven met webshops, maar ook bedrijven als hypotheekadviseurs en makelaarskantoren. Ook hier wordt namelijk veel persoonlijke data over en weer gestuurd en is veiligheid dus een belangrijk issue.

Hoe goed beveiligd is jouw online business? Weet jij precies waar alle data van je klanten staat? Belangrijke vragen! De cybercriminaliteit neemt toe en daardoor is het nog belangrijker dat de gegevens van je klanten goed beveiligd zijn. 

"Met 7 tips naar een beter beveiligde online business!"

​Wat gaan we doen?

​Tijdens het webinar laten we aan de hand van 7 tips zien op welke manier je de gegevens van je online business nog beter kunt beveiligen. Hierbij komen zowel technische maatregelen aan bod als organisatorische maatregelen. Na afloop kun je direct zelf aan de slag met de 7 tips om de veiligheid naar een hoger niveau te tillen!

Door wie?

​Het webinar wordt gegeven door Pieter van Woerden (algemeen directeur Heiper ICT) in samenwerking met Jeroen Stoker (eigenaar van CM Specialist). De expertise van Pieter op het gebied van ICT in combinatie met de expertise van Jeroen op het gebied van webshops leidt tot een dynamisch en boeiend webinar met veel concrete tips en praktijkvoorbeelden.

Pieter van Woerden - Heiper ICT

Jeroen Stoker - CM Specialist

Webinar gemist?

Heb je het webinar gemist en zou je het graag terug willen kijken? Dat kan hieronder!

Bekijk hier het webinar!

Contactformulier

Heb je naar aanleiding van het webinar vragen of wil je eens van gedachten wisselen wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen met betrekking tot de beveiliging? Aarzel niet en neem contact met  ons op.

Terug naar boven