Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Heiper ICT
Webinars & Kennissessies

Terugkijken webinar wachtwoordmanager LastPass

Donderdag 3 september 2020 organiseerden we een live webinar over wachtwoordmanager LastPass. Waarom is het van belang om een wachtwoordmanager te gebruiken? Is een wachtwoordmanager wel veilig? En waarom dan LastPass? En hoe kun je een wachtwoordmanager het beste inzetten binnen je organisatie? Op al deze vragen en meer geven we antwoord tijdens ons Webinar over wachtwoordmanagers en LastPass. 


Door wie?

Het Webinar is gegeven door Pieter van Woerden (algemeen directeur Heiper ICT). Met zijn uitgebreide ICT kennis en passie voor het vak maakt hij op inspirerende wijze de nut en noodzaak van een wachtwoordmanager duidelijk en beantwoordt hij tevens al je vragen!

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor eigenaren en ict verantwoordelijken binnen organisaties. Het is met name bedoeld voor organisaties die nog geen password manager gebruiken. Er is geen technische voorkennis vereist.

Webinar gemist?

Heb je het webinar gemist en zou je het graag terug willen kijken? Dat kan hieronder!

Bekijk hier het webinar!

Plan een adviesgesprek

Heb je naar aanleiding van het webinar vragen of wil je eens van gedachten wisselen over wat LastPass voor jouw organisatie kan betekenen? Aarzel niet en plan direct hieronder een afspraak in met Pieter van Woerden!

Terug naar boven