Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Heiper ICT
Webinars & Kennissessies

Terugkijken webinar SharePoint, de moderne werkplek

Werkt jouw bedrijf al met SharePoint maar werkt het nog niet optimaal voor je? Is het je niet helemaal duidelijk wanneer je nu je data moet opslaan in SharePoint, wanneer in OneDrive en wanneer in Teams? Heb je geen duidelijk overzicht hoe je data georganiseerd is? Wij hebben hier een webinar over georganiseerd die je kunt terugkijken door onderstaande contactformulier in te vullen.

"SharePoint, de moderne werkplek vereist een andere manier van werken!"

​Wat gaan we doen?

​Tijdens het Webinar gaan we de verschillen laten zien tussen OneDrive, OneDrive for Business, SharePoint en Teams. Na afloop van het Webinar ben je in staat om jouw data beter te organiseren en hierdoor heb je meer grip op jouw bedrijfsdata. Het Webinar zal gegeven worden door Pieter van Woerden (algemeen directeur Heiper ICT). Met zijn uitgebreide ICT kennis en passie voor het vak zal hij op inspirerende wijze de verschillen tussen de diverse omgevingen duidelijk maken.

Voor wie?

  • ​Het Webinar is bedoeld voor bedrijven die al werken met SharePoint, maar die qua organisatie van data nog een verbeteringsslag kunnen maken. Wil jij weten waar je welke data het beste kunt opslaan? Dan is deze Webinar echt iets voor jou! Het Webinar is overigens ook interessant voor bedrijven die zich aan het orienteren zijn om de overstap te maken naar de moderne werkplek en van plan zijn over te stappen op SharePoint.

Wanneer

  • Donderdag 2 juli  - 10.00 - 10.30 uur​

Locatie​

  • Online webinar

​Kosten

  • Geen kosten

Bekijk hier het webinar!

Terug naar boven