Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Heiper ICT
Webinars & Kennissessies

Terugkijken webinar Microsoft Bookings

Werkt jouw bedrijf op afspraak? Kost het je veel tijd om alle telefonische afspraken en e-mail te verwerken voor jou en je collega's? Dan is er nu een super mooie en gebruiksvriendelijke oplossing, namelijk Microsoft Bookings! Met Microsoft Bookings kun je heel gemakkelijk klanten afspraken laten inplannen op de momenten dat jij en/of je collega's beschikbaar zijn. ​ Wil je meer weten? Wij hebben hierover een webinar georganiseerd die je hieronder kunt terugkijken! 

"Laat je klanten nu zelf online afspraken maken met Microsoft Bookings!"

​Wat gaan we doen?

​Tijdens het Webinar gaan we aan de hand van een scenario laten zien hoe je Microsoft Bookings kunt inzetten bij het online plannen van afspraken. We gebruiken hierbij een kapperszaak als voorbeeld. De tips en tricks gelden uiteraard voor alle bedrijven waar op afspraak gewerkt wordt. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: tandartsen, advocatenkantoren, fysiotherapeuten, hypotheekadviseurs, administratiekantoren, hoveniers, garagehouders en nog vele anderen. Tijdens het Webinar laten we zien hoe je een reserveringspagina, medewerkers en een behandeling kunt aanmaken. Ook laten we zien hoe je communicatiemiddelen zoals een herinneringsmail kunt instellen. Het is dus een praktisch Webinar, waarbij je een kijkje in de keuken krijgt hoe je Microsoft Bookings daadwerkelijk kunt toepassen.

Door wie?

​Het Webinar wordt gegeven door Pieter van Woerden (algemeen directeur Heiper ICT) in samenwerking met Jeroen Stoker (eigenaar van CM Specialist). De expertise van Pieter op het gebied van ICT in combinatie met de expertise van Jeroen op het gebied van websites leidt tot een dynamisch en boeiend Webinar met veel concrete tips en praktijkvoorbeelden.

Pieter van Woerden - Heiper ICT

Jeroen Stoker - CM Specialist

Voor wie?

  • ​Het Webinar is bedoeld voor bedrijven die al werken met Microsoft 365 en die op afspraak werken. Wil jij ook je klanten de mogelijkheid geven om zelf online afspraken te maken? Dan is deze Webinar echt een aanrader! Er is geen technische voorkennis vereist om deel te nemen aan het Webinar.

Webinar gemist?

Heb je het webinar gemist en zou je het graag terug willen kijken? Dat kan hieronder!

Bekijk hier het webinar!

Contactformulier

Heb je naar aanleiding van het webinar vragen of wil je eens van gedachten wisselen wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen met betrekking tot het gebruik van Bookings? Aarzel niet en neem contact met  ons op.

Versturen

Terug naar boven