Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Actueel

Terugkijken webinar - Cyber Security

Donderdagochtend 3 februari organiseerden we wederom een webinar. Dit keer ontvingen we meerdere gasten in onze studio, waarmee we in gesprek gingen over Cyber Security. Vanuit verschillende invalshoeken bespraken we wat MKB bedrijven op dit moment kunnen doen om de beveiliging van hun bedrijfsdata te verbeteren. 

De gasten waarmee we in gesprek gingen zijn werkzaam binnen de verschillende disciplines van informatiebeveiliginging.  Frank Busch (directeur WintelligeNT) belichtte tijdens het webinar de technische kanten van infomatiebeveiliging. We spraken met Ernst-Jan Zwijnenberg ( Interim Information Security/Privacy Officer) over Security Officers binnen het MKB.  Thom Hesseling (directeur van de Adviesgroep Van der Roest) gaf aan welke aspecten belangrijk zijn op het gebied van verzekeringen en Cyber Security.

Het gesprek werd geleid door Pieter van Woerden (algemeen directeur Heiper ICT).  Met zijn bevlogenheid en passie voor ICT stelt hij juist die vragen over informatiebeveiliging waar elke MKB-er mee worstelt.

Het webinar is nu terug te kijken via onze YouTube pagina.

Terug naar boven