Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Werken bij Heiper ICT
Heiper biedt jou:
 • Een goed salaris
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Een team vol leuke collega's!

Netwerk & systeembeheerder

Wij hebben versterking nodig! Krijg jij er een kick van om klanten blij te maken door hun problemen op te lossen? Wij zoeken een collega met een vlotte babbel die ons operationele team komt versterken. Ben jij degene die de klant blij maakt met een snelle en goede oplossing? Heb je er plezier in om samen met collega’s elke dag voor onze klanten bereikbaar te zijn? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Profiel

 • Je bent een teamspeler en tegelijkertijd kan je goed zelfstandig werken;
 • Je hebt een minimaal een afgeronde MBO ICT / opleiding (niveau 3)/ HBO werk-denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en klant- en servicegericht;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt kennis van Microsoft 365;
 • Je hebt ervaring met Active directory, Remote Desktop Servers en netwerktechnieken;
 • In bezit van rijbewijs B.

Taakomschrijving

Als onderdeel van het team ben je verantwoordelijk voor eerste-, tweede- en derdelijnsondersteuning en het beheer en onderhoud van de ICT-infrastructuur van onze klanten. Het betreft een functie voor 40 uur per week, waarbij je tevens meedraait in een bereikbaarheidsdienst. Je werkt bij klanten op locatie, maar ook op afstand kan er een hoop voor klanten geregeld worden. Dit kan vanaf kantoor, maar ook vanuit huis.

Hoe ziet je dag eruit?

Je start de dag met het ophalen van wat goederen op kantoor. Daar neem je eerst een bakje koffie en maak je een praatje met je collega’s. Daarna stap je in de auto en rijd je naar je eerste klant. Met de klant neem je eerst even het weekend door alvorens je aan de slag gaat. Je doet je werk en levert het netjes op. Drinkt nog een laatste bakje koffie en gaat dan door naar de volgende klant.  Lunchen gebeurt soms bij de klant, soms bij jou thuis aan de keukentafel en soms gezellig met jouw collega’s op kantoor. Geen dag is hetzelfde! Aan het eind van de dag controleer je vast de planning voor de volgende dag. Als je op kantoor bent sluit je de dag af met een potje Mario Kart met je collega’s.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie. Vanzelfsprekend krijg je een marktconform salaris (tussen de €2.500,- en €3.500,-) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden! Je krijgt een fijne werkplek en gezellige collega’s! Thuiswerken is mogelijk en naast een goede apparatuur regeling is ook een auto van de zaak een van de mogelijkheden. Daarnaast hebben we ontzettend leuke uitjes, doen we graag een potje Mario Kart op kantoor en is er op vrijdag altijd een borrel ter afsluiting van de week.

Ben jij het die ons team komt versterken?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en zie je graag dat jouw werkdag er zo uitziet? We plannen graag een kennismakingsgesprek in! Stuur je CV en motivatie naar vacature@heiper.nl.

Voor allerecruiters: wij vullen deze vacature zelf in en acquisitie naar aanleiding vandez​e vacature wordt dus niet op prijs gesteld. 

Vacature in PDF

Terug naar boven