Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Actueel

Live webinar SharePoint - de moderne werkplek

Donderdag 2 juli organiseren we een live webinar over SharePoint. Werkt jouw bedrijf al met SharePoint maar werkt het nog niet optimaal voor je? Is het je niet helemaal duidelijk wanneer je nu je data moet opslaan in SharePoint, wanneer in OneDrive en wanneer in Teams? Heb je geen duidelijk overzicht hoe je data georganiseerd is? Meld je dan aan voor ons Webinar over SharePoint van donderdag 2 juli 2020! 

Wat gaan we doen tijdens dit Webinar?
We laten de verschillen zien tussen OneDrive, OneDrive for Business, SharePoint en Teams. Na afloop van het Webinar ben je in staat om jouw data beter te organiseren en hierdoor heb je meer grip op jouw bedrijfsdata.

Het Webinar zal gegeven worden door Pieter van Woerden (algemeen directeur Heiper ICT). Met zijn uitgebreide ICT kennis en passie voor het vak zal hij op inspirerende wijze de verschillen tussen de diverse omgevingen duidelijk maken.

Aanmelden
Wil je ook jouw data beter organiseren? Meld je dan aan via onze website voor het Webinar van donderdag 2 juli  van 10.00 – 10.30 uur! Mis het niet!

Terug naar boven