Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Actueel

Live Webinar Microsoft Bookings - donderdag 18 juni 2020

Donderdag 18 juni organiseren we een (gratis) live Webinar over Microsoft Bookings. Wil jij jouw klanten ook de mogelijkheid bieden om zelf online afspraken te maken op de momenten dat jij en/of je collega's beschikbaar zijn? Meld je dan aan voor ons live Webinar over Microsoft Bookings van donderdag 18 juni!

Wat gaan we doen tijdens dit Webinar?

Tijdens het Webinar gaan we aan de hand van een scenario laten zien hoe je Microsoft Bookings kunt inzetten bij het online plannen van afspraken. We gebruiken hierbij een kapperszaak als voorbeeld. De tips en tricks gelden uiteraard voor alle bedrijven waar op afspraak gewerkt wordt. Tijdens het Webinar laten we zien hoe je een reserveringspagina, medewerkers en een behandeling kunt aanmaken. Ook laten we zien hoe je communicatiemiddelen zoals een herinneringsmail kunt instellen. Het is dus een praktisch Webinar, waarbij je een kijkje in de keuken krijgt hoe je Microsoft Bookings daadwerkelijk kunt toepassen.

​Het Webinar zal gegeven worden door Pieter van Woerden (algemeen directeur Heiper ICT) in samenwerking met Jeroen Stoker (eigenaar van CM Specialist). De expertise van Pieter op het gebied van ICT in combinatie met de expertise van Jeroen op het gebied van websites leidt tot een dynamisch en boeiend Webinar met veel concrete tips en praktijkvoorbeelden.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden voor het Webinar over Microsoft Bookings!

Terug naar boven