Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Actueel

Vijf tips voor een zorgeloze vakantie!

De zomerperiode komt er weer aan. Mocht je zelf lekker op vakantie gaan, zorg dan dat je goed voorbereid op vakantie gaat, zodat je echt kunt ontspannen. Hieronder vijf praktische tips voor een zorgeloze vakantie.

Back-up

Een goede back-up is één van de belangrijkste zaken voor een betrouwbare ICT omgeving. Heb jij jouw  back-up bij ons geregeld met online back-up? Fijn dan kun je gerust met vakantie! Als dat niet zo is, laat ons dan even meekijken of jouw back-ups wel in orde zijn.

Uitschakelen

Om het milieu en jouw stroomrekening te ontzien (is ook risico verlagend op brandgevaar) is het verstandig om je beeldschermen en computersystemen volledig uit te schakelen (en niet in stand-by te laten staan). Daarbij is ook het advies om opladers uit het stopcontact te halen.

Out of Office Reply

Vergeet niet je Out of Office Reply (OOOR) aan te zetten! Dan weet diegene die jouw tijdens je afwezigheid een e-mailbericht stuurt wanneer je weer terug bent. Hulp nodig bij het instellen? Bel gerust even naar 088 434 737 0, dan doen wij dat gelijk op afstand voor je.

Doorsturen e-mail naar je collega's

Is het belangrijk dat binnenkomende e-mails ook tijdens jouw vakantie worden beantwoord? Zorg dan dat je e-mails worden doorgestuurd naar je collega's, zodat zij dit kunnen oppakken. Weten hoe je dit instelt? Bel gerust even naar 088 434 737 0, dan helpen wij je verder!

Openbaar wifi

Maak alleen gebruik van openbaar wifi met een wachtwoord.  Realiseer je daarbij dat je bij het gebruik van openbaar wifi met een wachtwoord nog steeds "afgeluisterd" kan worden. Voor onbelangrijke zaken is dit misschien niet erg. Maar wil je tijdens je vakantie gevoelige mails versturen of bankzaken regelen? Schakel dan over naar 4G zodat je dit veilig kunt afhandelen.

Vragen?

Mocht je vragen hebben of heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Tijdens de zomerperiode zijn we uiteraard gewoon bereikbaar zoals je van ons gewend bent.

Wij wensen je graag via deze digitale weg een hele fijne en ontspannen zomer toe!

Vragen of hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons of laat hier je vraag of opmerking achter en we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op..

Contactformulier zomertips
pijl
088 434 737 0

Terug naar boven