Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Actueel

Trip naar Dublin

Leuk? Zeker! Zinvol? Dat kun je wel stellen!

In de laatste week van juni zijn Mark, Jim en Pieter naar Dublin afgereisd. En we waren niet alleen... Samen met +/- 2000 mensen (uit 52 landen!) hebben we een paar dagen in het Convention Center in Dublin doorgebracht.

Autotask

Autotask is wereldwijd nummer één PSA software. PSA software is voor IT bedrijven essentieel omdat daar alle bedrijfsprocessen in geautomatiseerd worden. Ook Heiper ICT is dit jaar ook op dit software platform overgestapt. Een heel ingrijpende, maar belangrijke stap om in de toekomst nog beter onze diensten te kunnen bieden.

Met deze stap zijn we beter in staat om tickets/ support aanvragen te verwerken en krijgen we meer grip op incidenten die binnenkomen. Ook kunnen we met deze software onze factuurstromen optimaliseren. Een klantportaal waarin tickets, facturen en diensten inzichtelijk gemaakt kunnne worden is ook weer mogelijk. We zullen de komende tijd (uiteraard) onze  klanten uitgebreid meenemen in deze mogelijkheden/ verbeteringen.

Kaseya Datto Con (EMEA)

Het event werd gehost door Kaseya, het bedrijf dat onder andere Autotask heeft. Wereldspeler op het gebied van PSA software. 

Wat we in Dublin deden? Heel veel kennis en ervaring delen met andere ICT bedrijven (vanuit de hele wereld), mega inspirerend! We zijn daar op de hoogte gebracht van IT oplosingen (met name op het gebied van security) die eraan zitten te komen... Daar gaan we onze klanten binnenkort heel erg blij (en vooral nóg veiliger) mee maken. En natuurlijk zijn we weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op IT gebeid.

Kortom, meer dan de moeite waard!

Terug naar boven