Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Actueel

Nieuwe medewerker op supportafdeling!

We starten het nieuwe jaar met een nieuwe medewerker op de supportafdeling. Daniël Slagt komt het support team versterken. Hieronder stelt Daniël zich even voor…

Mijn naam is Daniël Slagt, ik ben 25 jaar oud en woon zo’n twee minuten van Heiper ICT af met de fiets. Hier woon ik nu nog met mijn ouders en twee zussen, maar het plan is om zo snel mogelijk een eigen stekkie te vinden voor (nu nog) alleen mijzelf in huizen. Ik sta veelal optimistisch in het leven en probeer er zo veel mogelijk uit te halen, met als resultaat dat ik eigenlijk wat meer zou moeten sporten. 😉Gelukkig vind ik het leuk om regelmatig bij Coronel te squashen. En als iemand dit ook leuk vindt daag ik je graag uit als de coronatijden dit weer toelaten.

In mijn vrije tijd houd ik van alles wat met fantasie te maken heeft. Hierbij kan je denken aan boeken, series en games. Maar ook minder bekende vormen zoals Dungeons & Drageons (D&D). Daarnaast ben ik nu zo’n 10 jaar actief bij de KNRM, ongetwijfeld een al bekende organisatie bij jullie door Jim. Het is ook hierdoor dat ik voor het eerst van Heiper ICT heb gehoord en een keer over de vloer ben geweest. Mede door het enthousiasme van Jim en de goede indrukken heb ik ervoor gekozen, en de mogelijkheid gekregen, om mijn carrière te starten bij Heiper ICT.

In de jaren hiervoor heb ik een HBO ICT opleiding gedaan op de Hogeschool Utrecht in de richting van System & Network Engineer. Tijdens deze opleiding heb ik tweemaal een stage gelopen bij het RIVM, wat voornamelijk tijdens de coronatijd voor unieke situaties zorgde. Afgelopen oktober heb ik mijn studie afgerond.

Hopelijk hebben jullie hiermee een beetje een idee van wie ik ben. In de komende tijd hoop ik ook jullie beter te leren kennen. In ga full time aan de slag op de supportafdeling waar ik het team kom versterken. Tot nu toe heb ik de eerste dagen heel positief ervaren en heb ik erg veel zin in de komende tijd!

Terug naar boven