Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Actueel

Maak kennis met onze nieuwe support medewerker!

Aan het begin van deze maand is Pouya Milani  ons support team komen versterken. We zijn heel blij met de komst van deze ervaren support medewerker. Wil je meer weten over Pouya? Hieronder stelt Pouya zich even voor!

Wat leuk dat je hier bent beland. Ik zal mij even voorstellen!
Mijn naam is Pouya Milani, geboren en getogen in Amsterdam met Iraanse origine.
Ik ben 29,  maar eigenlijk 30, want wanneer je dit zult lezen zijn we denk ik al voorbij 13 juni :-).

Ik ben nu net een weekje begonnen bij Heiper! Ik heb hiervoor systeembeheer gedaan voor een grote organisatie in de verpakking business in Eerbeek. Echter na vier mooie jaren was het tijd voor een nieuw avontuur dichterbij huis. Zo ben ik vervolgens terecht gekomen bij Heiper ICT. Niet alleen vanwege de veel kortere afstand, maar ook omdat tijdens de gesprekken heel erg duidelijk werd dat we qua mentaliteit een hele goede klik hebben. Ik doe zelf namelijk krachttraining en kickboksen en daar zie ik gelijkenissen qua mentaliteit. Daar waar dat stemmetje in je hoofd zegt dat je moet stoppen, kun je altijd nog even door, voordat er daadwerkelijk verzuring optreedt. Dit is precies wat ik nodig had en wat Heiper ICT mij biedt. Daar waar je denkt dat Heiper ICT stopt, gaan ze juist net dat stapje verder.
En wanneer je denk dat Heiper ICT het je niet kan bieden, maken ze het eerst onmogelijk ogende juist mogelijk! Kortom ze zijn zeer vooruitstrevend en niet bang om risico te nemen en gaan altijd door!

Bij Heiper ICT willen ze de eerste en de beste zijn. Kampioen worden is makkelijk maar kampioen blijven is lastig. Dat is waar de focus op ligt met de organisatie, namelijk kampioen blijven.

Ik heb nu net een week achter de rug en ik heb totaal geen spijt van mijn carrière switch. Soms moet je een stap achteruitzetten om drie vooruit te kunnen, dit gaat het geval zijn!

Lieve klant ik kan niet wachten om je ondersteuning te kunnen bieden!

Much love

P.Milani
 

Pouya Milani

Support medewerker

Terug naar boven