Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Actueel

Hoe jij je kunt voorbereiden op de NIS2 richtlijn: Ontdek het in onze nieuwe webinar

De digitale wereld evolueert voortdurend, en met deze evolutie komen nieuwe uitdagingen en regelgevingen. Een van de belangrijkste wetswijzigingen die eraan komt, is de invoering van de NIS2 richtlijn binnen de Europese Unie. Deze verandering zal een aanzienlijke impact hebben op de manier waarop bedrijven hun cybersecurity en gegevensbescherming beheren. Maar maak je geen zorgen, je staat er niet alleen voor! Wij bij Heiper hebben alles op een rijtje gezet in onze nieuwste webinar, speciaal ontworpen om jou door de NIS2 richtlijn heen te loodsen.

Wat Is de NIS2 Richtlijn?

Voordat we duiken in wat onze webinar biedt, laten we kort verkennen wat de NIS2 richtlijn inhoudt. NIS2 staat voor de tweede Network and Information Systems Security richtlijn, een initiatief van de EU om de cybersecurity binnen lidstaten te versterken. Het breidt de reikwijdte uit van de vorige richtlijn en introduceert strengere beveiligings- en meldingsvereisten voor bedrijven.

Wat zal je leren in onze webinar?

Een diepgaand overzicht van NIS2: We leggen uit wat de richtlijn betekent, voor wie het geldt, en de belangrijkste vereisten die jouw bedrijf moet kennen.

7 onmisbare tips voor voorbereiding: Wij geven je praktische adviezen om jouw bedrijf nu al klaar te stomen voor deze veranderingen. Deze tips helpen je om voor te blijven en zorgen voor naleving van de regelgeving zodra deze van kracht wordt.

Deze webinar is speciaal ontworpen voor jou, of je nu een bedrijfseigenaar, IT-professional, of compliance officer bent. In de huidige snel veranderende digitale wereld is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste regelgevingen en te begrijpen hoe deze jouw bedrijf kunnen beïnvloeden.

Kijk nu en begin met voorbereiden

Mis deze kans niet om je bedrijf voor te bereiden op de NIS2 richtlijn. Begin vandaag nog met het implementeren van de stappen die we aanbevelen.

Bij Heiper zijn we toegewijd aan het ondersteunen van onze klanten door de uitdagingen die de digitale wereld biedt. Als je vragen hebt na het bekijken van de webinar, of als je meer hulp nodig hebt, staat ons team klaar om je te ondersteunen.

Onthoud: voorbereiding is de sleutel tot succes, en met onze hulp ben je klaar om de NIS2 richtlijn met vertrouwen tegemoet te treden.

Terug naar boven