Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Actueel

Heiper ICT en WintelligeNT onder één paraplu

Holland ICT Groep is de overkoepelende organisatie waar Heiper ICT sinds deze maand onder valt. Onder deze organisatie valt ook de ICT-dienstverlener WintelligeNT uit Den Haag. De techniek voor beide dienstverleners wordt door Holland ICT Groep centraal gefaciliteerd. Met het bundelen van krachten aan de achterkant kunnen wij het klantcontact aan de voorkant continueren en uitbouwen.

Pieter van Woerden, mede directeur-eigenaar Holland ICT Groep:

“Data gaan steeds meer naar de cloud. Dat is niet alleen een ingrijpende verandering voor veel bedrijven, ook voor veel ICTdienstverleners vraagt dat om een flexibele opstelling. Bundelen van krachten en inkoop zorgt voor meer stabiliteit. Daarnaast biedt overkoepelend samenwerken voordelen voor zowel de klant als de ICTdienstverlener; door grotere volumes centraal in te kopen bied je direct financieel voordeel. Organisaties die onder Holland ICT Groep vallen, behouden zelf het klantcontact, want we zijn sterk in dat persoonlijke contact en dat willen zowel de klant als wij behouden.”

Springplank

Door verschillende competenties binnen één complementaire groep te combineren en elkaars kunde en kennis te delen, ontstaat synergie. Dit samenwerkingsvoordeel zorgt voor een stevige infrastructuur bij zowel de klant als de onder Holland ICT Groep vallende ICT-dienstverleners. Zo’n betrouwbare ICT-infrastructuur is de basis voor iedere organisatie, het fundament en alles wat daarop wordt gebouwd. Zo is ICT geen doel maar een middel om alle ontwikkelingen en innovaties binnen de organisatie optimaal te benutten.

Meer weten?

Bel ons of laat hier je gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier - algemeen
pijl
088 434 737 0

Contactformulier

Heb je een vraag over een product of dienst? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

Terug naar boven